Search This Blog

Sunday, August 14, 2022

Στο Μόντρεαλ για τον 15Αύγουστο, τις ευλογίες Σωτηρίου για το κόμμα και τη συνεργασία τους με τον Τσίπρα, ο Ανδρουλάκης.!!!


Κοντά σε μέρος της ομογένειας, στον Καναδά, θα βρεθεί τον 15αύγουστο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλ.. Ειδικότερα, ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί το Μόντρεαλ, αρχής γενομένης από σήμερα Κυριακή. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα παραστεί στον εσπερινό και την περιφορά της εικόνας της μεγαλόχαρης στον Ιερό Ναό της Π»αναγίτσας....Ανήμερα της εορτής, μετά την επιβαλόμενη συνάντησή τους με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Σωτήριο, ο κ. Ανδρουλάκης θα έχει επαφές με μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Μοντρεάλης. Ενώ την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον, γενικό διευθυντή του σχολείου Σωκράτης-Δημοσθένης, της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ, στο οποίο και θα ξεναγηθεί.

 

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Ανδρουλάκη, συμπεριλαμβάνει;

Κυριακή, 7΅00 μ.μ. Παρακολούθηση Εσπερινού και περιφορά της εικόνς της Παναγίας, Δευτέρα, 5΅00 μ.μ. συνάντηση με τον Σωτήριο ενώ στις 6.00 μ.μ.,συνάντηση με μέλη της Κοινότητας και του Δ. Συμβουλίου. Τρίτη στις 11.00 π.μ. συνάντηση με τον διευθυντή των σχολείων της Κοινότητας...

Σοβαρός ή σοβαροί λόγοι της επίσκεψεις, πάντως, ΔΕΝ έγιναν, σε εμάς τουλάχιστον, γνωστοί...Ίσως να έχουν σχέση με την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και ως εξ’ αυτού ΔΕΝ μπορούν να τύχουν επίσημης ακομα, ανακοίνωσης...Ουδέν κρυφό ΑΠΟ τον Ήλιο, που λένε και οι ...μορφωμένοι...

1 comment:

  1. Μπορώ να κάνω ερώτηση; Υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθεί για παρακολούθηση του εσπερινού ή για παρακολούθηση της περιφοράς της εικόνος; Και μία ακόμα: Η αποστολή του στο Μόντρεαλ εξαντλήται με τη συνάντησή του με τον κ.κ. Σωτήριο και τον διευθυντή Παιδείας; Αυτά μας βάζουν σε υποψίες και θα πρέπει ίσως να παρακολουθήσουν κάποιοι τις κινήσεις του με κίνδυνο να κατηγορηθούν για ...ύποπτη "παρακολούθησή του", όπως της ΕΥΠ!

    ReplyDelete