Search This Blog

Wednesday, June 22, 2022

Η Σωτήρια Γαϊδούρα που μας ...έτυχε, ή που εμείς, ατυχήσαμε, να μας ποιμένει.!

 Θαυματουργός η εικόνα της Τοροντόεσας;


Πόσο γαϊδούρι, πόσο χαμένο κορμί, πόσο αλητήριος είναι τελικά το παΤΕΡΑΣ Σωτήρης, που ΔΕΝ έχει αφήσει τίποτα όρθιο, τόσο στην Εκκλησία όσο και πολύ περισσότερο στον ελληνισμό του Καναδά;

Βέβαια πάντα τοιούτος ήταν, αλλά όσο περνούν τα χρόνια τόσο φθείρονται τα φρένα του με αποτέλεσμα να χειροτερεύει μέρα με την μέρα και να τον συχαίνονται ακόμα και πολλοί από κείνους που για κάποιο ή κάποιους λόγος τον ...συμπαθούσαν.!!!

 

Δεν θα πούμε πολλά, αλλά θα αφήσουμε έναν φίλο - αναγνώστη να πει τι γνώμη του, περιμένοντας από κάποιους σας μια κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση.!

"Πριν από λίγα χρόνια κ. Αντίποδα, μάθαμε από τον πνευματικό μας πάτερ Σωτήριο, ότι ο Θεός έφτιαξε μια ακόμα Παναγία, την «Τοροντόεσσα», ως αποκλειστική της εκκλησίας του Καναδά! Μάλιστα της έπλασε και τα προσωπικά δικά της Εγκώμια, βασισμένα σε εκείνα της πραγματικής Θεοτόκου  τα οποία και τραγουδούσαν με κάθε ευκαιρία κληρικοί και παπαδάκια, ώστε να την επιβάλουν στο πλήρωμα της Εκκλησίας, εισπράτωντας ο ίδιος και κάποιο έπαινο από τον Βαρθολομαίο!

Προχθές, που λές, μαθαίνω ότι αφού η Τοροντόεσσα ενηλικιώθηκε ήρθε η ώρα της εικόνας της και για κάποια αναγκαία θαύματα, όπως όλοι οι άγιοι δηλαδή. Και ο Σωτήριος την αναγόρευσε σε θαυματουργή, χωρία όμως να μας πει ακόμα για έστω και κάποιο από τα θαύματά της!! Μάλιστα αγαπητοί μου έχουμε επιτέλους και στην αρχιεπισκοπή μας μια θαυματουργή εικόνα, μιας από τις εκατοντάδες Παναγίτσες που κυκλοφορούν στην πιάτσα και η οποία είναι πεντακάθαρα κατασκεύασμα του αρχιεπισκόπου, πατρός Σωτηρίου, ύστερα από παράκληση στον Θεό!!!

Χαράς Ευαγγέλια, λοιπόν, και πολύ σωστά έπραξαν ο Καραντώνης με την τρεχαντρεία της Κοινότητας και την παρέδωσαν στον αντιπρόσωπο του Χριστού, καλυμένοι πίσω από την σκασμένη για προβολή προεδρίνα που τρέχει αποπίσω από τον Σωτήρηο....."

4 comments:

  1. Αν είναι δυνατόν, ένα νήπιο 10-15 χρόνων, να έχει τη δύναμη για θαύματα ενώ, κάτι τέτοιο δεν μπορούν να κάνουν ακόμα και 200 -500 χρονών άγιοι! Σωτήριε είσαι μαγάλος..... Αν ζει τότε ο Βαρθολομαίος σε βλέπω να αγιοππιείσαι!

    ReplyDelete
  2. Τώρα αντελήφθην γιατί αποκαλούσε την αρχιεπισκοπή "Αγία και Ιερά"!!! Α ρε Σωτήρη είσαι μεγάλος μπαταξής και λοποδυτάκης....

    ReplyDelete
  3. Δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστούν ορισμένοι Τί άρχισε και πώς θα τελειώσει αφού αάνοιξε όπως όλα δείχνουν ο ασκός του Αιόλου.. η μάλλον του Σωτήρη . Το επόμενο βήμα του θα είνε να μας πούν οτι δάκρυσε η εικόνα του ΣΩΤΗΡΗ στην κρεβατοκάμαρα του και θα τον ονομάσουν ΑΓΙΟ ΚΑΝΑΔΑ! - ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;

    ReplyDelete
  4. This is what our church has turned into a bullshit factory. Congratulation goal accomplished now give all the assets to Bart so you can get the fuck out of here for once and for all.

    ReplyDelete