Search This Blog

Thursday, June 16, 2022

Σχόλιο αναγνώστη για το Σεμινάριο σε νομομαθείς ομογενείς.!!!

 Σενάριο για ομογενείς στο Τορόντο. 


Αγαπητέ Αντίποδα, πες κάτι σε αυτά τα γαϊδούρια και τις γαϊδούρες της κοινότητας, που μας έχουν πρίξει τα ...πνεμώνια με τις συνεχόμενες καταχωρήσεις τους στα Σόσιαλ Μίντια, προβάλοντας ή διαφημίζοντας τη οικογενειακιή  δικηγορική φίρμα της εξαδέρφης ή ανηψιάς, δεν είμαι σίγουρη, του γιατρού που αμάρτησε για το χρήμα, όπως ο Σωτήρης,  και τώρα εξεφτελίζετε για το ξαδερφόσογο συγγενολόϊ! 

Μας έχουν πρίξει τις αυγοθήκες οι κυρίες των φτωχών ομογενών, με τα διάφορα τραπεζώματα των ιερέων και άλλων περιτρεχάμενων, ενώ τα μαζεύουν όλα για τον αφέντη τους κ. Σωτήριο, ώστε να έχει κάτι για τα φαγητό και το ενοίκιο του!! 

Νομίζω αντίποδα ότι σταμάτισες να μας ενιμερώνεις και ξεσάλωσαν εντελώς, όλοι τους. Ευχαριστούν λέει την εταιρία που διοργάνωσε το ...»σεμινάριο», σαν να μην το έκανε για να διαφημιστεί και να βρει πελατεία για κονόμες!! Ως να μη ξέρουμε γιατί η θεούσα ξεδέρφη κάνει τους μεγάλους σταυρούς και τις ματάνιες, σαν να πιστεύει σταλήθεια! Αντίποδα μας εγκατέλειψες μοναχούς και μας κάνουν ότι θέλουνε οι υποκριτές και υποκρίτιες να μην πω τίποτα χειρότερο.

Διαβάστε και την ανακοίνωση όσοι δεν με πιστεύετε«Την Πέμπτη 9 Ιουνίου, 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πολυαναμενόμενο σεμινάριο πάνω σε θέματα που αφορούν στην Ελληνική υπηκοότητα, κληρονομιέςδιαθήκες και αγοραπωλησίες στην Ελλάδα. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου η δικηγορική ομάδα αποτελούμενη από την Βασιλική Ανυφαντή, Μαρία Σπίγκου και Άγγελο Σπίγκο ανέλυσαν με σαφήνεια τα σχετικά θέματα και απάντησαν λεπτομερώς στις πολυάριθμες ερωτήσεις του κοινού. Οι κυρίες της Πρόνοιας παρέθεσαν καφέ και διάφορα εδέσματα μετά το τέλος της παρουσίασης. Ήταν ομολογουμένως μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βραδιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δικηγορική εταιρεία Spingos Law για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωσηΘερμές ευχαριστίες στις κυρίες της Πρόνοιας που για ακόμα μια φορά επιμελήθηκαν τα εδέσματα της «

8 comments:

  1. Μα αυτό δεν είναι τελικά κοινότητα αλλά διαφημιστικό φυλάδιο ή εταιρία η οποία προβάλει όσους τα ακουμπάνε για να εξωφλήσει το χρέος στον Σωτήριο και τους ιερείς που την κατασπαράζουν οικονομικά. Αυτά είναι τα γαιδούρια και όχι τα φουκαριάρικα γαϊδουράκια που μόνο προσφέρουν και καθόλου δεν φταίνε...

    ReplyDelete
  2. Συνεχίζεις να κάνεις το κορόϊδο κ. αντίποδα, για όλα τούτα που συνβαίνουν γύρο μας από τον Σωτηρούλη, του παπάδες του και τις υποκριτρες κυρίες που τον ακολουθοών, Τώρα μαθένω ότι βγάζουν στο σφυρί και όλα τα κλαπατζίμανα που έχουν μαζευτεί στο σπίτι τους μήπως και μαζέψουν λίγα λευτά για τους ξεχρεώσουν αφού καλοκαίρι είναι και θα πάνε διακοπές να ξεκουραστούν και κάποιοι για καμια αρπαχτή!!

    ReplyDelete
  3. 'Ολα είναι χρήμα κύριοι, αν δεν σας αρέσουν τα σόσιαλ μίντια μη τα βλέπετε, μη τα διαβάζετε. Ο ανιστόρητος με το άρθρο, του τα πρήξανε λέει, αλλά η συγκέντρωση των δικηγόρων τέλεια ιδίως τα εδέσματα. Γνωρίζω αρκετούς τέτοιους που δεν τρώνε για μερικές ημέρες για να ευχαριστηθούνε τα εδέσματα των wine and cheese εκδηλώσεων. Τουλάχιστον αυτοί χλαπακιάζουν ΜΟΝΟ, αυτός και το φωνάζει και λαπαδιάζει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να πιστέψω ότι είσαι της δικηγορικής φίρμας η οποία έχει πελάτες και τα Σόσιαλ Μίντια; Γιατί μπορώ μόνος μου να αποφασίσω αν θα βλέπω και αν θα τα διαβάζω. Γιατί αν δεν τα διαβάσω πως θα μάθω για τα σεμινιάρια που δίνουν και πάνω από όλα για τα εδέσματα που προφέρουν οι καλές μαγείρησες;

      Delete
  4. Βρε Ταλαίπωρε Αντίποδα, Ασχολήσου αποκλειστικά με την Σωτηρούλα!
    Πίστεψέ με, τα υπόλοιπα θέματα δεν τα κατέχεις, Παριστάνεις τον ξερόλα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα και να παριστάνεις τον Μεγάλο Παράγοντα, αλλά τελικά γίνεσαι “Γραφικός” σαν τους ηλίθιους με τις ατέλειωτες φωτογραφίες στα Ινσταγραμ ..(+=Γελοίοι ).
    Σοβαρέψου γιατί έχεις γίνει ένας από' αυτούς και εκτός από γραφικός έχεις χάσει και την εκτίμησή των ελαχίστων που σε είχαν πάρει στα σοβαρά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάτι ...καινούριο μας είπες ρε μαλάκα, λες και ΔΕΝ το ξέραμε ότι ο Αντόποδας είναι τενεκές που θέλει να παριστάνει τον ξερόλα και να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Ακόμα και να ήθελε να το κρύψει, του είναι αδύνατο, αφού ψωφάει για κάτι τέτοιο... ΑΝ κάποιοι τον πείραν στα σωβαρά, ΔΕΝ φταίει σίγουρα αυτός που τους ξεγέλασε.! Όμως, μεταξύ μας, πουλημένο τομάρι σαν, όλους υμάς, τους δήθεν, ΔΕΝ έγινε ακόμα, σωστά; Και τώρα, φεύγοντας, πρόσεξε, μη και πατήσεις τη φουστίτσα σου...

      Delete
  5. Αυτά αγαπητέ 4.45 PM που νομίζεις ότι σε ενδιαφέρουν είναι κουτσομπολιά και τίποτα παραπάνω. Αν σε ενδιάφεραν τα σεμινάρια, θα πήγαινες και θα τα ήξερες, αλλά που, μόνο στα εδέσματα και στα μεζεδάκια το μυαλό σου, α! να μη ξεχάσω και κανένα ποτηράκι κόκκινο κρασί. Βλέπεις όλη η ελληνική φλαμουριά προτιμάει κόκκινο, για την καρδιά ,λέει.

    ReplyDelete
  6. Για το σχολιαστή 10.45 ΑΜ, τώρα γίνεσαι εσύ γραφικός, γιατί θα έπρεπε να είχες καταλάβεις ότι το μπλογκ Αντίποδας είναι εντελώς προσωπικό θέμα του κυρίου/ας και δεν υποχρεούται να συμβάλλει στην ενημέρωση της παροικίας, για αυτό και δεν υπολογίζεται ως Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Το κύριο θέμα του/της είναι η ελληνική κοινότητα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σχίζει τα ιμάτια του/της, και δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε ποτέ μέλος σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο, αλλά ούτε και εθελοντής, πάντα έξω από το χορό και με πολλά τραγούδια(και βρίσιμο μαζί). Τώρα όσο για τους παπάδες, κάποια δίκαια τα έχει. Κάτι αποθεμένα έχει μέσα του και προσπαθεί να τα ξεχάσει ή και να διορθώσει όλα τα στραβά και να φτιάξει ένα αμόλυντο παπαδαριό.

    ReplyDelete