Search This Blog

Tuesday, January 4, 2022

Μια επιβαλλόμενη συγνώμη, για ανήθηκο δημοσίευμά μας, από τον ομογενή του Μόντρεαλ, κ. Καρζή…

 

Το παρακάτω σχόλιο, ανώνυμου αναγνώστη μας, ήταν αρκετό, έστω και καθυστερημένα, να μας ανοίξει τα μάτια, να δούμε το ατόπημα και να ζητήσουμε μια ταπεινή συγνώμη από κάποιον ομογενή του Μόντρεαλ, τον κ. Καρζή, του οποίου το όνομα  αναφέρθηκε, ενώ ΔΕΝ έπρεπε, σε προηγούμενο σχόλιο ανώνυμου σχολιογράφου, το οποίο εκ παραδρομής, επετράπη η δημοσίευσή του.  Σας ζητάμε ειλικρινά συγνώμη κ. Καρζή για την παρατυπία μας αυτή και ιδιαίτερα από τον γιό σας, ο οποίος  ουδεμία ανάμειξη είχε ή θα μπορούσε να έχει στο εν λόγω θέμα. Ήταν απλα μια κακόβουλη αλητεία του σχολιαστή ο οποίος, ποιος ξέρει τι, ήθελε να πετύχει, αλλά πέτυχε σίγουρα την παραπλάνησή μας.

Τ

2 comments:

  1. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι φίλοι του κ. Μανίκη δεν χρειάζεται να είναι διαφανείς; Όλοι ξέρουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος εκνευρίζεται όταν ο κόσμος του ζητά να είναι διαφανής. Τώρα οι υποστηρικτές του Σωτήρη έχουν τα αυτιά τους να ιδρώνουν γιατί υπάρχει πολύ διαφάνεια. Όποιος λέει την αλήθεια θα έχει πάντα τον Θεό να τον προστατεύει.

    ReplyDelete
  2. Αυτή η κακοήθης παραπληροφόρηση, κ. Αντίποδα, είναι έργο κάποιων ΜοντρεΑΛΗΤΩΝ, οι οποίοι μόνον τέτοια ξέρουν να κάνουν. Και μόνο το γεγονός ότι αναδημοσιεύτηκε στα χρονικά, πάει να πει ότι ίσως προέρχεται από την δική τους κάστα, γιαυτό εξ' άλλου και κατέβηκε μόλις κατάλαβαν την γκάφα τους. Μέχρι τις εκλογές για να πάρουν την Κοινότητα και να την παραδόσουν στον Σωτήριο, όλο τέτοια αισχρά κατά των αντιπάλων θα βλέπουμε.

    ReplyDelete