Search This Blog

Wednesday, January 5, 2022

Αφού τους ξεβράκωσε ομαδικά, απαιτεί τώρα και …αλλαγές της συμφωνίας ο Αλητήριος…


Αφού τους …κατέβασε τα σώβρακα, απαιτεί, τώρα, και αλλαγές στη συμφωνία.!

Και οι αλλαγές τούτες, μάλιστα, είναι του …κώλου, αφού η μοναδική ουσιαστική αλλαγή είναι ακύρωση της υπογραφής Αρτεμάκη και η αντικατάστασή της από το νέο, ενοριακής φύσης, πλέον, συμβούλιο, ώστε να είναι πεντακάθαρ(μ)α ελεγχόμενο από τον ίδιο τον αλητήριο, «επιβήτορα» όπως αυτοαποκαλείται, (τρομάρα του), του οργανισμού..

Τα περί αλλαγών στα φιλοφτωχικά είναι, ούτως ή άλλως, του κώλου του… Μιλάμε για μεγάλο κ ά θ α ρ μ α και μοναδικό βρομερό αλητήριο υποκείμενο. Και πίσω από αυτό το πράμα, τρέχουν γιατροί, δικηγόροι, καθηγητάδες και επιχειρηματίες, αμαρτάνοντας ο ένας για το παιδί του και ο άλλος για την τσέπη του.!!! Χαμένα κορμιά, ταίριασαν και …συμπεθέριασαν, ξεπουλώντας τον Ελληνισμό που τους κοιτάει, γνωρίζοντας τα πάντα όπως όλες οι πληροφορίες μας λένε, αλλά  ανήμπορος να επέμβει, για διάφορους, ο κάθ’ ένας,  λόγους… ΝΤΡΟΠΗ σας τομάρια… Κρατάτε την κεφαλή σας στην άμμο για να μη δείτε τι γίνεται γύρω σας, μέχρι τουλάχιστον να βγει στη φόρα το πουλημενάκειο Γκέϊτ… Αλλά για αυτό, μια άλλη φορά, αφού ακόμα και η έγκαιρη αποκάληψη ΔΕΝ θα συγκινήσει κ α ν έ ν α ν ομογενή. Οι ποιο γνώστες του θέματος ασχολούνται με τους ήρωες του 21 και άλλες γιορτές…

8 comments:

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φίλος μας ο παΤΕΡΑΣ μας δεν τηρεί τους όρους μιας συμφωνίας. Το 2015, ο Καρύδης έλεγε σε όλους ότι ο Σωτήριος συμφώνησε να κλείσει το εκκλησάκι στη Νότια Ακτή του Μοντρεάλ μόλις πεθάνει ο ιερέας Ανδρέας Δεσύπρης. Πέθανε τελικά το 2017 και τον περασμένο μήνα η Αρχιεπισκοπή διόρισε νέο Ιερέα στην Ενορία αυτή.
    Το 1982, ο Αδριανός Μαρής έχτιζε το κοινοτικό κέντρο στη Νότια Ακτή με την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Ο Αθανασούλας ήθελε να σαμποτάρει το έργο του Μαρή και ίδρυσε άλλη εκκλησία 1 χιλιόμετρο πιο μακριά. Η νέα εκκλησία είχε επίσης το ίδιο όνομα με την εκκλησία του Μαρή (Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής). Η άλλη εκκλησία που ίδρυσε ο Αθανασούλας ήταν ένα μικρό κτίριο που δεν μπορούσε να έχει περισσότερους από 15 πιστούς. Δεν υπάρχουν αρκετοί Έλληνες στην περιοχή Νότια Ακτή του Μόντρεαλ για να στηρίξουν οικονομικά 2 εκκλησίες. Πολλοί υποστήριξαν τη Συμφωνία του 2015 με τη Μητρόπολη γιατί τους άρεσε η ιδέα να κλείσει η μικρή εκκλησία. Τελικά ο Αρχιεπίσκοπος δεν έκανε ό,τι υποσχέθηκε. Δεν είμαι σίγουρος πώς κάποιος στο Τορόντο πιστεύει ότι μπορεί να εμπιστευτεί τον Αρχιεπίσκοπο για τη συμφωνία του 2021. Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι από τη Φιλική Εταιρεία εμπιστεύονται τον Αρχιεπίσκοπο. Θα μας ξαναπάρει για κορόιδα ο Καρύδης;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πρόβλημα δεν είναι αν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τον Αρχιεπίσκοπο για συμφωνίες όπως αυτή με την Κοινότητα Τορόντο το 2021, αλλά αν μπορεί να εμπιστευτεί τη συμμορία που έχει αρπάξει τη Κοινότητα και την παρουσιάζουν με ψεύτικο προσωπείο για παραπλάνηση των ομογενών.

      Delete
  2. Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me. Μας κορόιδεψαν μια φορά, ντροπή δική τους. Μας κοροϊδεύουν δύο φορές, ντροπή δική μας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τέτοια ζώα που είμαστε, ακόμα και 102 φορές θα μας δουλεύουν και θα μας τα παίρνουν, τα βρομερά αυτά υποκείμενα με πρώτον τον Αθανασούλα!!

      Delete
  3. Μήπως ρε αντίποδα, όλη αυτή η μεθόδευση της συμφωνίας ήταν για να επιβεβαιωθεί και να συμπληρωθεί το ρητό ότι: "Το μ@@νί σέρνει καράβι και ο πρωκτός κοινότητα"; Διότι πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί το γεγονός ότι ο παρακοιμώμενος της Σωτηρούλας, Κωστάκης, αναβαθμίστηκε σε εκτελεστικό αντιπρόεδρο, αναλαμβάνοντας αντ'αυτου το γενικό πρόσταγμα; Για να δούμε τώρα που απέσυρε, όπως λένε οι κακές γλώσσες, την υπογραφή του ο Αρτεμάκης, ποιά κουφαλίτσα θα υπογράψει; Θα είναι ο ομοκρέβατός του αντιπρόεδρος ή κάποιος άλλος μαλάκας που το παίζει ξύπνιος;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Κωστάκης είναι υπό παραίτηση σαν διπλοθεσίτες. Όπως λέει και ένα παλιό άρθρο του επίσημου έντυπου, έχει γνώση, εμπειρία και πάθος. Μάλλον θα συνεχίσει το έργο του στη γλώσσα.

      Delete
    2. Οι υπογραφές πιο εύκολα μπαίνουν παρά βγαίνουν. Πρέπει να δεθούν και οι καινούργιοι.

      Delete
  4. Δεν μπορεί να αποσύρει την υπογραφή του ο Αρτεμάκης. Κόψτε τη πλάκα. Ο γέγονε γέγονε. Η υπογραφή του μπήκε με βουλοκέρι. Δεν αποσύρεται. Αυτός αποσύρθηκε, τρέχοντας.

    ReplyDelete