Search This Blog

Monday, November 22, 2021

Τάδωσαν ΟΛΑ στον κουσουριάρη Αθανασούλα.!

 Η τελευταία(;) λόγω ηλικίας, «έφοδος» Σωτηρίου, στα χρήματα των ομογενών της παροικίας μας και το κατέβασμα των …πανταλονιών από τους «διαπραγματευτές».!

Δίχως ντροπή και χωρίς ίχνος φιλότιμο, οι ό,ποιοι διαπραγματευτές της πλάκας, κατέβασαν τα …πανταλόνια τους, παραδίδοντας στον, κουσουριάρη αλητήριο, Σωτήρη, ό,τι είχαν και ΔΕΝ είχαν, κάνοντάς του το χατίρι και ικανοποιώντας ΟΛΕΣ τις (οικονομικές, θέλω να πιστεύω) επιθυμίες του…

Και το χειρότερο, για πάνω από 2-3 μήνες, τώρα, ΔΕΝ μας λένε, ούτε οι διαπραγματευτές τι σκ@τ@ διαπραγματεύτηκαν, ούτε οι διοικούντες – τρομάρα τους – την Κοινότητα, τι στο διάολο ψήφισαν και ποια συμφωνία, με την ψήφο τους αυτή, επικύρωσαν.!!!

Περιμένετε, λένε και θα τα πούμε όλα στη Γ. Συνέλευση της 5ης Δεκεμβρίου.! Τι θα προλάβετε να μας πείτε βρε ζωντόβολα, μέσα σε 2-3 ώρες μιας Συνέλευσης με θέματα οικονομικού απολογισμού, πεπραγμένων της διοίκησης και επικείμενων -εντώς μιας εβδομάδας- εκλογών; Ή μήπως, για τον λόγο αυτό ακριβώς, το μεθοδεύσατε έτσι, ώστε να αναφερθούν όλα, αλλά να ΜΗΝ ακουστεί τίποτα;

Ρε, σεις, μπας και ολοκληρώνετε το …«έργο» το οποίο άφησε στη μέση ο Μενεγάκης; Θα ανοίξει, τελικα, κάποια κουφάλα λαϊκή ή κληρική το στόμα της να μας πει δυο λόγια για το ξεπούλημα και την εξαγορά της παροικιακής ομογένειας; Λίγη ΝΤΡΟΠΗ ρε καθίκια, λαϊκοί και κουφάλες «ρασοφόροι» κουσουριάριδες…

12 comments:

  1. Tα καθίκια, λαϊκοί και «ρασοφόροι» ζουν ανάμεσα μας σαν παράσιτα που πίνουν το αίμα του παππού και της γιαγιάς και των πιστών που ανάβουν το κεράκι απο το υστέρημά τους. ο Μενεγάκης έσκαψε το λάκκο και ο διαπραγματεύτης ΚΑΡΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΠΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ και έβαλε την «ταφόπλακα» στην ΕΚΤ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ TAX - BREAKS βρε καθίκια του«ρασοφόρου» !

    ReplyDelete
  2. Judus sold out the lord for few small metal coins. Who did the same from the negotiators? The sad part those same people are looking to become presidents of the gct while at the same time having sold out the ladies they promised to never sell out. To avoid being exposed for who they are insisted that people vote them in before Christmas on the 12th of December. Come on wake up world this was orchestrated by the master himself.

    ReplyDelete
  3. Simple, Mr. Watson. Who is the President of the Greek Community? ANTONIS ARTEMAKIS is the orchestrator and responsible for the last secret agreement, in order to get out of the lawsuits they were involved in. ARTEMAKIS and the small group of people that governs abusively the Organization behind closed doors (much before covid) are in a harry to cover up their actions and keep the power by all means. They have lined up agents and plan the biggest ever selling of the Greek Community property. EXCEPT IF WE STOP THEM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Artemakis isn’t the master. He got us into this shit with the lawsuit to begin with. Now the GCT is knee deep owing money they can’t afford. Sotirios played him. Again.

      Delete
    2. ΔΕΝ είναι η Κοινότητα ή ο Αρτεμάκης που πήγαν πρώτοι στη δικαιοσύνη αγαπητέ. Οι παπάδες της Κοινότητας είναι αυτοί που καθ' υποδειξη Σωτηρίου, κατέθεσαν αγωγή εναντίον της διότι διέκοψε τη μισθοδοσία τους καθ ότι ΔΕΝ εκτελούσαν (με εντολή Σητηρίου) όλες τις θρησκευτικές υποχρεώσεις τους για τις οποίες αμείβονταν αδρά (6.000 μηνιαίοως).! Φανταστείτε μόνο το γεγονός ότι αρνούνταν να μεταλάβουν κυρίες της Φιλοπτώχου, επειδή, λέει, αθέτησαν τον όρκο τους.!!! Και το ακόμα σπουδαιότερο, είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ τελούσαν τον καθιερωμένο αγιασμό κατά την έναρξη και λήξη των μαθημάτων των κατηχητικών σχολείων.!!! ΝΑΙ το γαϊδούρι του κερατά, απαγόρεψε τους ιερείς να τελούν τον αγιασμό στα κατηχητικά, ενώ βγαίνει και παραπονείται ότι μειώνεται η προσέλευση των πιστών στις εκκλησίες.! Επομένως, είτε σας αρέσει είτε όχι ο Σωτήρης είναι αυτός που ευθύνεται για τις όποιες δικαστικές περιπέτειες και στον αλητήριο αυτόν κατέβασαν τα πανταλόνια οι διαπραγματευτές της Κοινότητας… Και, επίσης, απ' ότι κουβεντιάζεται στις πιάτσες των κοινοτικών, είναι αυτοί οι διαπραγματευτές, καραγκιόζηδες, κατσαντώνηδες, μαυραντώνιδες, ή όπως στο διάολο λέγονται, οι οποίοι πίεσαν ή μάλλον εκβίασαν, το Δ. Συμβούλιο να υπογράψει. Και ΑΝ όλες αυτές οι πληροφορίες μας έχουν σχέση με την πραγματικότητα, τότε πολύ σωστά λένε κάποιοι ότι η διαπραγμάτευση έγινε με τον Σωτήριο για λογαριασμό της αρχιεπισκοπής και με την Αθανασούλα, εκ μέρους της Ελληνικής Κοινότητας.!!! Γιαυτό και μουγκάθηκαν όλα τα καθίκια, επί 2-3 μήνες τώρα, χωρίς να πούνε μια τόση δα λεξούλα... ΝΤΡΟΠΗ γομάρια...

      Delete
  4. Priests slander gct. Gct stops paying them. Priests sue gct for payment. Gct sues priests and their boss Sotirios.
    Useless cronie Gct Board members outnumber those who want to bury Sotirios. Sotirios gets his glyftes to blackmail the board. End of story church is dead. Sell everything. Who cares?People get your stories right.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 11:41 The board was “blackmailed” with what? Money? Did Sotirios promise to paint them a portrait and hang it up in the archdiocese? Bullied I believe but blackmailed.

      Delete
  5. Να λέμε την αλήθεια. Όταν γίνεται συμφωνία μεταξύ δύο αντιδίκων, την δέχονται οι δύο αντίδικοι, Αρτεμάκης από την πλευρά της Κοινότητας και Σωτήριος από την πλευρά της εκκλησίας. Ο διαπραγματευτής δεν μπορεί να επιβάλει καμμιά συμφωνία, ούτε να παρασύρει τον ένα ή τον άλλο. Ο Αρτεμάκης και ο Σωτήριος δέχονται την συμφωνία, αλλιώς δεν θα την λέγαμε συμφωνία, αλλά διαφωνία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μην είσαι και τόσο σίγουρος, αγαπητέ, για την αλήθεια σου.! Διότι, ναι μεν, ένας διαπραγματευτής ίσως να μην μπορεί να επιβάλει την συμφωνία σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αλλά όταν ο κάποιος αυτός ηγείται ενός πολυπληθούς συμβουλίου,το οποίο έχει γνώμη, μπορεί ο διαπραγματευτής να καταφέρει να επιβάλει την συμφωνία του, έστω και σε μια μικρή πλειοψηφία αυτού και η ζημιά να γίνει, όπως στην προκειμένη περίπτωση.!!! Όπως, μάλιστα, κυκλοφορεί στην παροικία, οι"ώριμοι" γνώστες του θέματος Κοινότητα, αρνήθηκαν την ψήφο στη συμφωνία, αλλα οι περισσότεροι νέοι και αδαείς με τον οργανισμό, ψήφισαν ΝΑΙ επιβάλλοντας την αδιαφορία τους και τον ζαμανφουτισμό τους... Σάμπως έδωσαν ή θα δώσουν λόγο ποτέ σε κανέναν; Ήλθαν, είδαν και απέρχονται... Ούτε η μάνα τους ΔΕΝ έμαθε ποτέ ότι ...διοικούσαν την Κοινότητα.!!! Γιαυτό και κάποιοι λένε ότι η διαπραγμάτευση έγινε μεταξύ Σωτηρίου απο πλευράς Αρχιεπισκοπής και κάποιου Αθανασούλα, από την πλευρά της Κοινότητας. Χαμένα κορμιά, κουσουριάριδες και φιλοχρήματοι, αμφότεροι...

      Delete
  6. Τι λες Αντίποδα? Δώσε μερικά ονόματα. Κάποιοι νέοι και αδαείς επέβαλαν με την υπέρτερη ψήφο τους στον Πρόεδρο της Κοινότητας Αντώνη Αρτεμάκη να υπογράψει μια τέτοια καταστροφική συμφωνία, ενώ οι ώριμοι γνώστες λέγανε όχι? Από ότι γνωρίζουμε το συμβούλιο ελέγχεται απόλυτα από τον κ. Αρτεμάκη. Απορούμε πως δεν παραιτήθηκε από ευθυξία τουλάχιστον. Με τι πρόσωπο θα βάλει υποψηφιότητα για να συνεχίσει την 10ετή όχι και τόσο πετυχεμένη προεδρία του?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επειδή ΔΕΝ είμαστε μέλη του Συμβουλιου, δεν γνωρίζουμε ονόματα (ακόμα) αλλά βασιζόμαστε σε πληροφορίες μας.Όσο για τον 'έλεγχο' του Συμβουλίου από τον πρόεδρο, όπως λέτε, αλίμονο στη Δημοκρατία αν συνέβαινε κάτι τέτοιο... Όσο για τις άλλες λεπτομέρειες, θα βγούν σύντομα στη φόρα και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.! Και μόνο το γεγονός ότι ΔΕΝ βγάζουν στη δημοσιότητα, 2-3 μήνες τώρα, την συμφωνία, δεν νομίζετε ότι τα λέει ΟΛΑ; Όσο για τον Αρτεμάκη, μήπως και ΔΕΝ θα είναι ξανά υποψήφιος;

      Delete