Search This Blog

Tuesday, November 23, 2021

Η κατάντια κάποιων Ελλήνων υπουργών.!!!

 

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κεραμέως και ο υπουργός Τουρισμού,  Κικίλιας, έγιναν διαδοχικά δεκτοί από την Παναγριότητα τον Οικονομικό Πατριάρχη Βοθρολομαίο, στο κατάλυμά του, στην Αθήνα, σήμερα το πρωί, 23 Νοεμβρίου 2021.

Στις συναντήσεις, που παραγματοποιήθηκαν σε καλή ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο βοθρολομαίος, λοιπόν, ενώ μπόρεσε να ταξιδέψει στην Αμερική και να επιστρέψει, μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να λειτουργήσει σε κάποιο ναό, ΔΕΝ μπορούσε να επισκεφτεί, αν ήθελε, και τα γραφεία των δυο υπουργών; Έπρεπε να πάνε οι ίδιοι στο ξενοδοχείο όπου κοιμάται; Αλλά από Κεραμέως και Κικίλια τι μπορούσε να περιμένει κανείς; Πάλι καλά που ΔΕΝ τον επισκέφτηκαν στο κατάλυμά του,  οι Μητσοτάκης και Δένδιας.!

Σταθείτε λίγο ρε …λεβέντες, ένας ξεμωραμένος γέρος είναι, ο οποίος όταν διαβάζει τα ευαγγέλια βλέπει να φτερουγίζουν μπροστά του αμερικάνικα δολάρια… Έβαλε στο χέρι του όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του Απόδημου Ελληνισμού, εκτός των ελληνικών Κοινοτήτων Τορόντο και Μόντρεαλ -ακόμα-, έχει διαλύσει κάθε οργανισμό και οργανωμένη ομάδα, με στόχο να δυναμώσει λίγο την Εκκλησία, η οποια πάει απ’ το κακό στο χειρότερο εξ’ αιτίας των απανταχού επισκόπων και …αρχιεπισκόπων που ΜΟΝΟΝ για το χρήμα του ποιμνίου ενδιαφέρονται και στο διάολο η πνευματική ζωή. Απτό παράδειγμα ο Σωτήρης του, που τρέχει από δικαστήριο σε δικαστήριο για να τα πάρει όλα, όπως κάνει με τον πρ@κτ@ του.

Ρε σεις ο Βοθρολομαίος, αυτό το κάθαρμα, ΔΕΝ ντράπηκε να οδηγήσει στα δικαστήρια την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με στόχο να ιδιοποιηθεί την εκκλησία στο κτήμα Προμπονά, στο κέντρο της Αθήνας  και να άλει εκεί το πόδι του.!!! Λες και η Ελλάδα ΔΕΝ είναι Ορθοδοξία… Τοιούτοι απατεώνες είναι όλοι οι μη έχοντες σχέση με την Ελλάδα, ρασοφόροι κληρικοί και οι οποιοι μόνον την Ελλάδα δεν αγαπουν. Την οποια αντικατέστησαν με τη λεξη ΧΡΗΜΑ.!!!

Θα ξαναπούμε, περισσότερα, με τον καιρό, αλλά τούτα τα λίγα με αφορμή τον Κικίλια και την Κεραμέως… 

No comments:

Post a Comment