Search This Blog

Saturday, November 27, 2021

Ξένη δημοσίευση – αναγνώστης μας γράφει:

 Ο Παραδόπιστος ''Αγιος Καναδά'', οι Άρχοντες και οι Παίδαροι!


 Καλό θα είναι πάντως η εκκλησία να αποδείξει ότι όντως επιθυμεί να συμβάλλει στην εξυγίανση της πίστης των χριστιανων, των σχέσεων με την παροικία και το ποιμνιο και να αφήσει κατά μέρος τα υπόλοιπα… 

Σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή θα πρέπει να θυμηθεί να διδάξει πως ο έχων δύο χιτώνες θα πρέπει να δίνει τον έναν και όχι να τον κρατάει για πάρτη του και να μας πάρει και τα παντελονια .

 

Όμως η Εκκλησία του Σωτήρι πάντα κυνηγούσε τα γρόσια, παπάδες manager καθοδηγούν την προσαρμογή της εκκλησίας στην εποχή του πιο άγριου καπιταλισμού , της πιο μεγάλης εκμετάλλευσης αλλά και των πιο βιαιων καθολικών μεθόδων αναζήτησης του κέρδους, συνεργαζόμενοι με τα μαφιόζικα κυκλώματα , τους ''ΑΡΧΟΝΤΕΣ'' που λειτουργούν ως υπεργολάβοι των διαφόρων έργων που εκτελεί .. Οι απλοί πιστοί είναι σκουπίδια για τον παραδόπιστο Σωτήριο ο οποίος οχι μονο δεν θα έδινε ψωμί ούτε σε κάποιον που παθαίνει από την πείνα, αλλα θα τον άφηνε να πεθάνει! ,Δύο είναι οι κατηγορίες που έχουν την εκτίμηση του Σωτήρι... οι $$$ ΑΡΧΟΝΤΕΣ με τα πεντήκοντα αργυρία και οι ''Παίδαρο'' που αρέσκονται σε Κ@Λ@

Τα σχόλια δικά σας… 

2 comments:

  1. Μακάριοι οι έχοντες και οι κατέχοντες. Έτσι ήταν αυτή και αυτοί και θα συνεχίσουν να είναι αφού θα υπάρχουν πρόβατα και αμνοί. Οι δικοί μας περπάτησαν ξυπόλητοι στα αγκάθια ή μάλλον περπάτησαν ξεβράκωτοι στα αγγούρια. Περπάτησαν στα γκαβά με τυφλούς καθοδηγητές και τώρα τα φορτώνουμε όλα στον αιπόλο. ΑΦΟΎ ΓΝΩΡΊΖΑΝΕ ΤΟ ΣΧΈΔΙΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΌ ΤΟΥ, γιατί τον πήραν κλέφτικα, τον ύπνο εννοώ.

    ReplyDelete
  2. Είναι αλήθεια κωμικοτραγικό το ότι ο Σωτήριος απαίτησε και η Κοινοτικοί διαπραγματευτές δέχτηκαν την πρόταση του βρωμερού κίναιδου Σωτήρη, να του παραχωρούν το 7% των εισπράξεων των Φιλοπτώχων, οι οποιες δωρίζονται από τους πιστούς φιλάνθρωπους ως μια ελάχιχτη βοήθεια στους φτωχούς ενορίτες της κάθε εκκλησίας.!
    Τι ξεδιαντροπιά είναι αυτή βρε παλιάνθρωπε του κερατά, να προσποιείσαι τον αρχιεπίσκοπο για να θησαυρίζεις; Αλλά τι ρωτάω; Εσύ ΔΕΝ ντρέπεσαι για την παραφύση χρήση του πρωκτού που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο για τις ανάγκες της αφόδευσης και θα ντραπείς για την συσσώρευση πλούτου στις τσέπες σου; Και, μάλιστα, αναρωτιέσαι γιατί φεύγουν οι πιστοί από τις εκκλησίες; Ντροπή ΣΟΥ ρε μασκαρά!

    ReplyDelete