Search This Blog

Tuesday, August 10, 2021

Άντε και αρχιεπίσκοπος, αν όχι …πατριάρχης…

 Πρωτοπρεσβύτερος ο παπασπύρος της Χρυσοβαλάντου.!


Είδατε ότι ό,ποιος είναι καλό παιδί και πιστός στον Σωτήριο, όχι μόνον χαίρει της εκτίμησής του αλλά απολαμβάνει και πολλά από τα ευεργετήματα που αυτός μπορεί να του προσφέρει μέσω της Εκκλησίας του, αφού δεν του κοστίζει τίποτα.!

Μόλις, που λέτε, ο παπασπύρος ο χρυσοβαλάντης, μάζεψε υπογραφές για τον διπλασιασμό του μισθού  του, τον οποίο θα εισπράξει αναδρομικά από την Ελληνική Κοινότητα, βάζοντας κι΄αυτός το λιθαράκι του στην οικονομική της κατάρρευση, ο Σωτήριος τον προβίβασε σε πρωτοπρεσβύτερο ώστε να έχει ένα ακόμα εφόδιο για την μελλοντική του καριέρα ως κληρικού.! Και όλα αυτά, μετά την κανονική συνταξιοδότησή του και που έγινε κληρικός για να υπηρετήσει την Εκκλησία, ύστερα από …τάμα τη μνήμη προσφιλούς του προσώπου.! Βέβαια, πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχει σχέδιο Σωτηρίου το οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά και το οποίο σύντομα θα αποκαλύψουμε, αλλά περιμένουμε να δούμε πού θα φτάσει η κατάντια του παπά για να τα έχει καλά με τον κουραφέξαλα αρχιεπίσκοπο.! ΆΞΙΟΣ για τον νέο τίτλο σας κ. Βητουλαδίτη, να τον χαίρεσαι μιας και δεν ντρέπεσαι…   

11 comments:

  1. What else would you expect from two morons? Na tous xerosaste

    ReplyDelete
  2. Does that mean he gets 3 months paid vacation too like Antonopoulos?

    ReplyDelete
    Replies
    1. He can take as much vacation as he wants. Who cares?

      Delete
  3. Ο παπά Σπύρος μπορεί να είναι τυφλός υποτακτικός του Σωτηρίου αλλά έχει βοηθήσει την Αγία Ειρήνη γιά αρκετά χρόνια και χωρίς μισθό. Ευτυχώς που έχει οικονομική άνεση και κάποιες συντάξεις που τον βοηθούν.
    Θά πήγαινε κανείς άλλος χωρίς κάποιο οικονομικό βοήθημα ή μισθό?
    Οσο για το πρωτοπρεσβύτερος , είναι ένας τίτλος. Ομως, όλοι οι τίτλοι και οι θέσεις κάποτε τελειώνουν.
    Ετσι δεν είναι, Μεγαλιώτατε Σωτήριε? !!!

    ReplyDelete
  4. He is a great person but he has done absolutely zero just like the rest of Sotirios priests to bring in the next generation. Last time I looked the average age of the congregants was 95. Guess what? 10 more years and all the churches will be empty.

    ReplyDelete
  5. So Aug 12 2:40, you blame the priest for no youth in the pews. Lets see, would there be any other possible reason that young people stay away? Like blogs like this and the people running it who ate constantly attacking the church and its clergymen? Or like the fact that these old fucken greeks wont step away to let a younger person in? Or the community which has done ef all in decades and is on the verge of bankruptcy from mismanagement?
    Ill stop there. Blame the old fucken greeks and not the priest please.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sotirios instructed Menegaki to cripple the GCT the way only he wanted :
      build a mega project put Gct in the verge of bankruptcy AND

      get the fools to pay $40,000 per church retroactive even though they had all lost money.

      leave them hanging. In order to “spend more time with his family”

      3 days later he a lifelong card carrying member of the liberals runs as candidate for Harper’s PC party.

      Γάμησέ τα

      Delete
  6. Η πικρή αλήθεια ειναι ότι οι φακεν γκρεεκς τα κάνανε όλα σκατα. και όπως συνηθίζουν, δεν φταίνε αυτοί, αλλά όλοι οι άλλοι φταίνε. καμία λογοδοσία, καμία ευθύνη.
    Φακεν γκρεεκς, γαμιεσται

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επειδή, δηλαδή, εσύ είσαι μπαστάρδι, και λίγο πουστράκι, πρέπει όλοι οι Έλληνες να είμαστε φάκεν Γκρεεκς; Διότι άμα δεν ήσουν πούστρα θα έγραφες και θα μας έβριζες με γαμημένο όνομά σου!

      Delete
  7. Ωπαααα ωπαααα

    ReplyDelete
  8. Ρε κ. παπαΣπύρο, είναι αλήθεια αυτές οι χαζομάρες που γράφει ο αντίποδας, ότι μάζεψες υπογραφές για να διπλασιαστεί ο μισθός σου; Δεν ντρέπεσαι λίγο μωρέ εσύ που έγινες παπάς για να προσεύχεσαι στο θεό για τις ψυχές των νεκρών σου το έριξες τώρα στα πλούτη από την εκκλησία του; Έγινες και συ σαν τον Σωτήριο μωρέ και δεν ντρέπεσαι; Εκτός και αν γράφουν ψέματα να μας το πεις να τον πάρουμε με τις πέτρες, το καθίκι αυτό τον αντίποδα.

    ReplyDelete