Search This Blog

Friday, June 4, 2021

ΔΕΝ έχει όρια η γαϊδουριά του κουραφέξαλα.!!!

Έθεσε σε αργία τον ιερέα του Αγ. Παντελεήμονα, επειδή του ζήτησε άδεια να πάει στην Ελλάδα για, οικογενειακούς, λόγους υγείας.!!!

Όταν, δυο χρόνια πριν, αποφάσισε να τιμωρήσει, ξεσπιτώνοντας τον ιερέα του Αγ. Παντελεήμονα π. Οδυσσέα Δρόσο και εξορίζοντάς τον στο Βανκούβερ, στη θέση του έφερε τον π. Οικονόμου ο οποίος υπηρετούσε την μία από τις εκεί κοινότητες.

Ύστερα από δυο περίπου χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας στην ενορία των αγίων Παντελεήμονα, Άννης και Παρασκευής, τους παρουσιάστικε ένα δύσκολο οικογενειακό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μετακομίσουν στην Ελλάδα όπου η έδρα του θεράποντα γιατρού. 

Και αντί κου κουραφέξαλας αλητήριος …πνευματικός παΤΕΡΑΣ να τους δώσει την ευχή του και μια πιστοποίηση της ιεροσύνης του ώστε να εργαστεί ως εφημέριος σε κάποιο ναό της Ελλάδας, ο κουσουριάρης Σωτήρης τον έθεσε σε αργία, ώστε να παρουσιάζεται ως τιμωρημένος και να μην μπορεί να εργαστεί πουθενά στην ελληνική επικράτεια.!!! Αυτό το τομάρι είναι ο πνευατικός μας παΤΕΡΑΣ στον Καναδά και αυτού του λεχρίτη το χέρι τρέχουν και φιλούν κάποιοι δήθεν χριστιανοί, υποκριτές, κυρίες και κύριοι.!!! Αυτό το κάθαρμα, επικαλείται κάθε Κυριακή και γιορτή το Άγιο πνεύμα για να κατέβει και να μετατρέψει τον Άρτον και τον Οίνον σε Σώμα και Αίμα Χριστού, για να μεταλάβουν οι πιστοί και να σωθούν από τις αμαρτίες τους.!!!

Σε λίγο, μόλις θα έχουμε περισσότερα για την αιτία της τιμωρίας του ιερέα…

7 comments:

  1. Εαν δεν του έκατσε να του τα παίξει καλά να πάθει!! Αλλά τι φταίνε τα γαϊδουράκια όμως; Εγώ άκουσα ότι θα μεσολαβήσουν οι καινούργιοι επίσκοποι και θα αποσύρουν την ποινή που του έβαλε ο ακατονόμαστος.

    ReplyDelete
  2. Εγώ βάζω στοίχημα ότι ο κ.κ.Σωτήριος θα καμαρώνει για το κατόρθωμά του να εκδικηθεί μία ακόμα οικογένεια συνανθρώπων μας. Ούτε ένα γαϊδούρι δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι, αφού αυτά είναι υπηρέτες του ανθρώπου, ενώ ο κ.κ. Σωτήρης είναι ο εκμεταλλευτής του για να του γδέρνει οικονομικά.

    ReplyDelete
  3. Ντροπή σου!! Να αποκαλείς τον κκ. Σωτήριο γαϊδούρι. Τώρα που θα σε περιλαβει ο Μανίκης θα δούμε τι θα κανεις. Σε κάτι τέτοια δεν αστειεύεται ο μοντρεαλίτης εκδότης μας. Είναι αδιαπραγμάτευτος και αν ακόμα προσπαθήσω να σε σώσω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε παρακαλω πολύ αγαπητέ μου, μη κάνεις τον κόπο να μας σώσεις, καθ' ότι ΔΕΝ αξίζει τον κόπο σας... Περιμένουμε πρώτα να απαντήσουν τα λαλίστατα κωλοπαιδάκια της κλίκας του Σωτήριου, όπως αυτά ξέρουν και μετά μας βοηθάτε, αν μπορείτε, γιατί τοτε πράγματι θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας....

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Με άρεσε αυτό του πλατσοκέφαλου βΛάκωνα, αν ήμουνα βΛάκωνας θα χρησιμοποιούσα και εγώ αυτό το ψευδώνυμο, ωραίο βΛάκωνα. αλλά ρε παιδιά, η παροικία έχει και άλλα προβλήματα εκτός του παΤΕΡΑ. Κολλήσατε και δεν λέτε να ξεκολλήστε, έλεος, Αφήστε τον παΤΕΡΑ ήσυχο να κάμει την δουλειά όπως αυτός ξέρει, εμάς τι μας νοιάζει, από πίτα που δεν θα φάμε τι και αν καεί. Στο κάτω κάτω της γραφής, όπως είπε και ο Ν.Κ. ή το αυγό χτυπήσεις στη πέτρα ή την πέτρα στο αυγό, αλίμονο στο αυγό και εμείς είμαστε τα αυγά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελα ρε συ μεγάλε, τι περιμένεις από τον αντίποδα; Να ασχοληθεί με σοβαρά θέματα; Εκτός του ότι ΔΕΝ του υπενθυμίζεις ένα τέτοιο (σοβαρό) θέμα, κάνοντας και μια κάποια αρχή με κάποιο σχόλιό σου... Γιατί τα περιμένεις όλα έτοιμα; Στο κάτω κάτω υπάρχουν τόσα άλλα μέσα για ενημέρωσή σου, χέσε τον αντίποδα, μη χάνεις τον καιρό σου... (Το ότι ο παΤΕΡΑΣ τρώει - ή προσπαθεί να φάει - όλη την ...πίττα την οποία φτιάχνει ο απόδημος Ελληνοκαναδός, για να διατηρήσει και να μεταδώσει στα παιδιά του την ελληνική κουλτούρα και γλώσσα, εσένα ΔΕΝ σε αγγίζει, σωστά;) Τρέξε, λοιπόν, πίσω από τον αρχιαπατεώνα μη του ξεφύγει καμιά πορδή και ΔΕΝ προλάβεις να την ...συλλάβεις. Κάτσε στα αυγά σου, μη χτυπήσουν σε καμιά πέτρα, και αγνάντευε...

      Delete