Search This Blog

Saturday, June 19, 2021

Και μετά τα σεντόνια με τον τραχανά, ο κ. Μανίκης άπλωσε και λίγο χορτοτάπητα...

...για τη βοσκή του ποιμνίου του.!!! 

Διαβάστε τι γράφει:

 


«*και οι ενδοκοινοτικές και παραταξιακές αντιπαραθέσεις για την «Στέγη» που πολύ επιτυχημένα από τον πρώην πρόεδρο της Στέγης καθώς και της ΕΚΜΜ κ. Ν. Παγώνη, είχε ονομαστεί «το μήλον της έριδος» (Ελληνοκαναδικό Βήμα 10 Mαρτίου 2002).  Ετσι  αυτές οι προ 35ετίας αρχικές έριδες, σήμερα έχουν πλέον πάρει μια πολλαπλώς περίεργη κλίση στεγανοποίησης των σχετικών με αυτήν. 

Ως εκ τούτου, μεταξύ των άλλων περιέργων φαινομένων, έκπληκτοι διαπιστώνουμε ότι αντί να παραδοθεί η Στέγη στην Κοινότητα την 1η Ιουλίου 2020 έναντι $1 δολαρίου, παραδόθηκε τον Ιούνιο του 2021, με χρέος ενός εκατομμυρίου!»

 Αντίποδας: Κάναμε φιλότιμες προσπάθειες να …αποκρυπτογραφήσουμε  το νόημα των πρώτων σειρών αλλά εστάθει αδύνατο αφού ΔΕΝ κατέχουμε το ζήτημα Μόντρεαλ. Ειδικά το ότι η «ΣΤΕΓΗ» παραδόθηκε χρεωμένη κατά 1 εκατ. Δολάρια, χωρίς να μας λένε ούτε μια λέξη για το πού πήγαν τόσα χρήματα ή ποιος τα έφαγε, μας ξεπερνάει… Δεν πειράζει, όμως, κάποια στιγμή θα μας το πούνε.

Και συνεχίζει:

 «Επί πλέον, ενώ επί 35 χρόνια, οι κατά καιρούς διαχειριστές της  «Στέγης» μας έλεγαν ότι «… τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου δεν θα μπορούσαν να είναι μέλη άλλων κοινοτικών ή ενοριακών διοικήσεων» έκπληκτοι διαπιστώνουμε ότι μεταξύ των δύο διοικητικών συμβουλίων επικρατεί το φαινόμενο των συγκοινωνούντων δοχείων, αφού σήμερα οι διοικούντες εθελοντικά την Κοινότητα, διοικούν εθελοντικά και την Στέγη, και το αντίθετο, οι διοικούντες την Στέγη διοικούν και την Κοινότητα».

Αντίποδας: Το δεύτερο μέρος του κειμένου του κ. Μανίκη, ενώ είναι πεντακάθαρο ως προς το νόημά του, ΔΕΝ μας λένε πού είναι το πρόβλημα; Αφού η «ΣΤΕΓΗ» θα περιέλθει, ως ιδιοκτησία, στην Κοινότητα του Μόντρεαλ, γιατί να μην συμμετέχουν εκ των προτέρων στη διοίκησή της ΚΑΙ άνθρωποι του Δ. Συμβουλίου της Κοινότητας, ώστε να παρακολουθούν από κοντά την ορθή διοίκηση-διαχείρηση των εργασιών της ΣΤΕΓΗΣ; Κάθε απάντηση δεκτή, μπας και μπούμε σιγά σιγά στα της παροικίας του Μόντρεαλ τεκταινόμενα με κάποιες σχετικές γνώσεις και όχι σαν κάποιους του Μόντρεαλ που θέλουν να έχουν γνώμη για τα του Τορόντο, δίχως όμως γνώση του χώρου.!

Σύντομα η συνέχεια…

 

3 comments:

  1. Γιατί ήταν τόσο κακό να συμμετέχουν στη διοικηση της Στέγης και εκλεγμένα άτομα του Δ. Συμβουλίου της Κοινότητας, αφού ούτως ή άλλως η Στέγη θα γινόταν, κάποια μέρα, κτήμα της Κοινότητας μας; Μπορεί κάποιος, κατά προτίμηση ο κ. Μανίκης, να μας πει κάτι για το απαγορευτικό της συμμετοχής τους; Μήπως μπορεις εσύ κ. Αντίποδα να μας πείς πού οφείλεται η έκπληξη του κ. Μανίκη για τα συγκοινωνούντα δοχεία και τι κακό προξένησε ή θα μπορούσε να προξενήσει η συμμετοχή κοινοτικών ανθρώπων; Ευχαριστώ σας!

    ReplyDelete
  2. Άνθρωποι, άνθρωποι προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; ακούει κανείς; θα αλλάξει κάτι; Ούλοι αυτοί στις στέγες και στα κεραμίδια, στα γραφεία και στις καρέκλες ούλοι εθελοντές και μη, δεν είναι τυχαίοι, βατοί είναι για κάποιο σκοπό, αφού δεν λένε να ξεκουμπιστούν, να κάνουν και τις δικές τους δουλειές αλλά πως να κάνουν δουλειές αφού όπου πάνε τους ακολουθεί και η καρέκλα που κόλλησε στον... τους.

    ReplyDelete