Search This Blog

Sunday, April 11, 2021

Συνέντευξη του γιατρού Τάσου Καραντώνη και του προέδρου του Ε.Σ. Γιάννη Φαναρά, στον δημοσιογράφο του Odyssey TV Γιώργο Γαλάτση…

Μια πολύ ενδιαφέρουσα, ενημερωτική, κατατοπιστική και πάνω απ’ όλα, αποκαλυπτική συνέντευξη, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την π. Παρασκευή, από την ομογενειακή τηλεόραση του Odyssey TV, του κ. Μανιατάκου, με δυο μέλη της Ερανικής Επιτροπής, τους κ.κ. γιατρό Καραντώνη και Γιάννη Φαναρά. Και λέμε αποκαλυπτική, καθ’ ότι ο δημοσιογράφος του καναλιού κ. Γιώργος Γαλάτσης, πέτυχε, μέσα από τις εύστοχες ερωτήσεις του, να αποσπάσει άγνωστα και μάλλον επτασφράγιστα μυστικά, από τις πολύχρονες συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο και της Αρχιεπισκοπής Καναδά.! Όπως είναι στους περισσότερους γνωστό, ο κ. Γιάννης Φαναράς – επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Ελληνικού Σπιτιού – ήταν ο συνομιλητής – διαμεσολαβητής, μεταξύ Κοινότητας και Εκκλησίας για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης, στις διάφορες μεταξύ των διαφορές. Έτσι είχαμε για πρώτη φορά την ευκαιρία, μέσα από την πετυχημένη αυτή συνέντευξη, να πληροφορηθούμε άγνωστες πτυχές των προσπαθειών των δυο πλευρών, να βρεθεί δίκαιη και κοινά αποδεχτή λύση των διαφορών τους. Στην επιτυχία της αποκαλυπτικής αυτής συνέντευξης, συνετέλεσε τα μέγιστα η παρουσία και συμμετοχή του επί χρόνια προέδρου της Κοινότητας γιατρού Τάσου Καραντώνη, ο οποίος κατέθεσε τις δικές του προσωπικές εμπειρίες στις σχέσεις των δυο οργανισμών. Αλλά γιατί σας κουράζουμε με την φλυαρία μας, αφου σε 20 μόλις λεπτά μπορείτε να ακούσετε από πρώτο χέρι όλα όσα ειπώθηκαν στην εν λόγω συνομιλία των τριών συντελεστών της εκπομπής, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε...

4 comments:

  1. Αν αντελήφθην καλώς, όσο ο κ. Αρχιεπίσκοπος επιμένει να τα θέλει όλα για τον εαυτό του και το Φανάρι, τόσο και θα παρουσιάζονται ομογενείς που θα του τα ξεσκεπάζουν όλα όσα έχει στο μυαλό του, με απώτερο στόχο την διάλυση του ελληνισμού του Καναδά σε μονάδες για τον καλύτερο και ευκολότερο έλεγχό της, με βασικό στόχο τα οικονομικά!! Η αρχή, κατά τη γνώμη μου, έγινε με τη συγκεκριμένη παρουσία των δύο κοινοτηκών παραγόντων.

    ReplyDelete
  2. Ένας οργανισμός σαν την κοινότητα δεν πρέπει ποτέ να έχει χρέος. Δεν υπάρχει λόγος. χρειάστηκε κάτι, να μαζεύει τα λεφτά και μετά. Δυστυχώς θα υπάρξει επανάλειψη. Με την πρώτη ευκαιρία θα μπουν μέσα πάλι. Για αυτό το λόγο δεν πρέπει να τους δώσει ο λαός σωσίβιο. Καλύτερα να κλείσει αυτή η πόρτα μονίμος. Δεν πρέπει να ντρέπονται που φτάσανε στην αδιέξοδο. Κάναν προσπάθεια, και δεν καταφέρανε να νικήσουν τον αρχιεπίσκοπο. Παταγωδώς αστοχήσανε με την εναντίον του αρχιεπισκόπου τακτική.

    ReplyDelete
  3. Βρε παίδες ακούγεται ότι κάποιοι συμπάροικοι ερευνούν να φτιάξουν καινούργια κοινότητα. Θα λέγεται Νέα Κοινότητα Ελληνισμού Τορόντο. Θα λειτουργεί κυρίως στο διαδύκτιο. Στόχος τους αρχικά θα είναι να γραφτούν όλοι οι απογοητευμένοι Έλληνες του Τοροντο. ετήσια συνδρομή θα είναι $20. $5 για άνω τα 65 και $5 για κάτω τα 25, και δωρεάν κάτω τα 18.

    ReplyDelete
  4. Μέχρι τα τρίσβαθα της βρώμικης ψυχής τους, χτύπησαν τα λόγια του Φαναρά και του Καραντώνη, εκεί στην Ιερά Αρχιδιαπλοκή των Φαρισαίων - Υποκριτών, του Σωτηρίου και της αυλής-κλίκας που διοργάνωσε και συνεχώς μεγαλώνει ώστε να προλάβει να τα γκρεμίσει όλα ή όσα περισσότερα μπορέσει. Για το λόγο αυτό εξ' άλλου έφερε βοηθους από την Ελλάδα με τη βοήθεια του Πατριάρχου Βαρθολομαίου του φραγκοφονιά! Πρόκειται για μεγάλα υποκείμενα που δεν έχουν ταίρι σας λέω και πολλυ καλά ξέρω τι λέω.

    ReplyDelete