Search This Blog

Saturday, April 17, 2021

Greek Community οf Toronto 𝐓𝐎𝐆𝐄𝐓𝐇𝐄𝐑 𝐖𝐄 𝐂𝐀𝐍!

 Αs of Friday, April 16 2021 we have raised the amount of $𝟒𝟎𝟎,𝟎𝟎𝟎.



The Independent Fundraising Committee is making every possible effort to raise funds to save the Greek Community of Toronto.
We are pleased to announce that as of Friday April 16, 2021 we have raised the amount of $
𝟒𝟎𝟎,𝟎𝟎𝟎.

Thank you in advance for your support.

Please find below the different ways you can donate:

1. Through the GCT website at 
http://www.greekcommunity.org/Give.aspx

2. By Electronic Transfer to the Greek Community of Toronto using the email address: officemanager@togreekcom.org
Please make sure to indicate your name and address so you can receive your tax receipt.

3. By cheque payable to the Greek Community of Toronto. Mailing address: 30 Thorncliffe Park Dr., Toronto, ON, M4H 1H8

4. By credit card over the phone at 416-425-2485


 

17 comments:

  1. Fool's and their money soon part.

    ReplyDelete
  2. Είναι δυνατόν να υπάρξει άνθρωπος, περισσότερο ΑΝΝΟΗΤΟΣ από σένα ρε μαλάκα; Μαζέψτε τις εκπομπές αερίων του μασόνου αφεντικού σας, επιτρέποντας σε μας να κάνουμε, με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά, ό,τι γουστάρουμε. Εσείς, πάντως, δικά σας δεν έχετε και τον πακτωλό που έχει μαζέψει ο Σωτήριός σας, από εμας προέρχονται, αφού απαιτεί από τις ενορίες ό,σα κάνει κέφι, κρατάει για λογαριασμό του ό,σα θέλει, στέλνει το σχετικό μερίδιο στον πατριάρχη και ό,τι μείνει στην Αρχιεπισκοπή, έμεινε. Έδωσε ποτέ λογαριασμό για τα χρήματα που μαζεύει, στούς πιστούς Ορθόδοξους Ελληνο-Καναδούς; Βρε σεις, το παλιοτόμαρο αυτό, πούλησε το κτίριο της τότε Επισκοπής, (στην εταιρεία Ρέπας εντερπράϊζες) για να αγοράσει τη σημερινή Αρχιεπισκοπή και ύστερα από τόσα χρόνια ομολογεί ότι το κτίριο το πλήρωσε ο μακαρίτης ο Χριστοδούλου! Αντιλαμβάνεστε έναν πόσο μεγάλο λωποδύτη έχει επικεφαλής η εκκλησία μας; Και μιλάει το καθίκι 11:27 για φοολ'ς.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επέτρεψέ με να σε συγχαρώ για το σωστό σου σχόλιο και να πω πόσο κακό τους έκανε η συνέντευξη του Καραντώνη και Φαναρά. Τους ξεκώλιασε κυριολεκτικά και τρέχουν τωρα να συμμαζέψουν, ότι τους απόμεινε, χρησιμοποιώντας τα κατακαθια της κλίκας του Αρχιεπίσκοπου, τρομάρα του!
      ΠΑΝ. ΤΣΙΦ.

      Delete
    2. Βρε βλάκα 12:31, φωνάζετε συνέχεια ότι ο σωτήριος έκανε κλπ. δεν μας ενδιαφέρει να μας πείτε εσείς τι έκανε. μας ενδιαφέρει το τι έκανε η κοινότητα. αυτός και αν έφαγε τουλάχιστον δεν τα έφαγε όλα. Εσείς τα φάγατε όλα και τώρα ζητάτε και τα ρέστα! κατάλαβες ποιο το προΒΛΗΜΑ βλάκα;

      Delete
    3. 12:31 για να ξέρεις οτι είναι μασόνος πρέπει να είσαι κι εσύ. Έτσι δεν είναι μαλακισμενε; Αλλά που να καταλάβεις εσύ. έδειξες ποσό χαζός είσαι.

      Delete
    4. Πρώτα απ' όλα για να ασχολούμαι μαζί σου σίγουρα είμαι χαζός. Δεύτερο, φυσικά και είμαι μασόνος και ποτέ δεν το έκρυψα αφού είναι τιμή μου. Η μόνη διαφορά είναι το ότι εγώ δεν είμαι αρχιεπίσκοπος μιας άλλης θρησκείας όπως ο Σωτήριος. Αλλά πες μου όμως εσύ, αφού κάτι παραπάνω θα ξέρεις, γιατί το κρύβει; Ντρέπεται μήπως ή απλά είναι απαγορευμένος καρπός και το αποφεύγει; ελπίζω να έχω νέα σου.

      Delete
  3. Μάλιστα 12:31. Αλλά πες μας κάτι. αν σας ενοχλεί τόσο πολλή ο Σωτήριος γιατί δεν κλείνετε της εκκλησίες και να λειτουργείτε σαν κοινότητα μόνο. Τα καταφέρνετε; αν έχετε τα κότσια κάντε το να σας παραδεχθούμε όλοι. αλλά δεν μπορείτε γιατί χωρίς την εκκλησία είσαστε ξεβράκωτοι.

    ReplyDelete
  4. ο αρχηγός της εκκλησίας είναι ο Σωτήριος (τύπος Χριστού) και όχι εσείς και έτσι έχει διοικητικά δικαιώματα που δεν μπορεί η κασίδα σας να τα συνειδητοποιήσει.

    ReplyDelete
  5. όλο παράπονα κάνετε για τον Σωτήριο ότι αυτός φταίει για την ανικανότητα σας, ότι αυτός φταίει που φάγατε όλα τα λεφτά, ότι αυτός φταίει που δεν μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας, ότι αυτός φταίει που δεν αφήσατε ποτέ μορφωμένους νέους εκτός της γενιάς σας να γίνουν ενεργά μέλη του συμβουλίου, ότι αυτός φταίει που φτιάξατε την κοινότητα σαν προσωπικό κλαμπ, ότι αυτός φταίει που η διαχείριση του υστερήματος το έλληνα του τορόντο το σπαταλήσατε, ότι αυτός φταίει που δεν έχετε τίποτα να αφήσετε για κληρονομιά στους επόμενους... κλπ. Καταλάβατε; θα σταματήσω εδώ.

    ReplyDelete
  6. Προσπαθείτε φωνάζοντας και κράζοντας συνέχεια με ψευδομαρτυρίες και συκοφαντίες για τον Σωτηριο. Το κάνετε με το στόχο ότι αν το κάνατε αρκετά και το δημοσιεύετε παντού ότι θα πιάσουν τόπο τα ψέματα και η συκοφαντίες που λέτε. Κι αν σας φέρει κάποιος αντίρρηση η διαφορετική άποψη αρχίζετε με τις βρισιές και με τους αισχρούς χαρακτηρισμούς. Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν σας έχει πάρει χαμπάρι; κάνετε τους έξυπνους με αυτο-δημιουργημένα αξιώματα και με ξένα χρήματα (με κακή διαχείριση μάλιστα)και θέλετε να μιλήσετε; οτι και να είναι και όσα λεφτά έφαγε (το λέτε εσείς μόνο) με το υστέρημα του μετανάστη έλληνα έχτισε περιουσία για τους ελληνες του Καναδά και ολες οι εκκλησίες και κοινότητες που τον ακολουθούν έχουν πρόοδο! μόνο εσείς και η μοντρεΑΛΗΤΕΣ έχετε προΒΛΗΜΑΤΑ. Και αυτό τα λέει όλα.

    ReplyDelete
  7. όλο παράπονα κάνετε για τον Σωτήριο ότι αυτός φταίει για την ανικανότητα σας, ότι αυτός φταίει που φάγατε όλα τα λεφτά, ότι αυτός φταίει που δεν μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας, ότι αυτός φταίει που δεν αφήσατε ποτέ μορφωμένους νέους εκτός της γενιάς σας να γίνουν ενεργά μέλη του συμβουλίου, ότι αυτός φταίει που φτιάξατε την κοινότητα σαν προσωπικό κλαμπ, ότι αυτός φταίει που η διαχείριση του υστερήματος το έλληνα του τορόντο το σπαταλήσατε, ότι αυτός φταίει που δεν έχετε τίποτα να αφήσετε για κληρονομιά στους επόμενους... κλπ. Καταλάβατε; θα σταματήσω εδώ.

    ReplyDelete

  8. Γιατί κρύβετε την αλήθεια για τον φαναρα;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ποια αλήθεια ρε;

      Delete
    2. Ποιά αλήθεια κρύβουν μωρέ σούργελο του κερατά; Ο Γιάννης ο Φαναράς είναι χρυσή λίρα Αγγλίας βρε κοπρόσκυλο και σεις προσπαθείτε να του προσάψετε κάτι σε βάρος του; Σας ξεκώλιασε στη μαλακία το αφεντικό σας ρε και δεν ξέρετε τι λέτε; Όταν φτύνετε σε τέτοιους καθρέφτες, ρε κοπρόσκυλα, ακόμα και το σάλιο σας γυρίζει στα βλακόμουτρά σας. Βέλε το όνομά σου ρε μαλάκα, άμα έχεις έστω και την παραμικρή υπόνοια κατά του προέδρου του Γηροκομείου, βλάκα ε βλάκα!

      Delete
    3. Εσείς ρε αγάνωτοι, είστε γαμημένα κωλοπαιδάκια, τα οποία θέλετε να βρίζετε δημόσια, επώνυμους σοβαρούς ανθρώπους, κρυμμένοι όμως σαν τις πουτανίτσες πίσω από την ανωνυμία σας και χρησιμοποιώντας μας σαν σκαλοπάτι. Γίνονται αυτά ρε φοβητσιάρικο μ@υν@π@νο; Ο Αντίποδας είναι γνωστός και ο διαχειριστής του ακόμα γνωστότερος, εσύ μόνον δεν το ξέρεις διότι είσαι βλάκας και αν θες να μάθεις ρώτα τη φιλενάδα σου τη Σωτηρία να σου πει.!!!

      Delete
    4. Συνεχίζει κάποιο καθίκι του κερατά να στέλνει υβριστικά σχόλια εναντίων επώνυμων και σοβαρών ομογενών, με απαίτηση να δημοσιευτούν, αλλά εξακολουθεί να ντρέπεται ή μάλλον να φοβάται να βάλει το γαμημένο ονοματάκι του το υποκοριστικό της ...Αρχής.! (Αν κάποιος ΔΕΝ κατάλαβε, ΝΑΙ υποκριστικό της Αρχής, είναι το αρχίδιον όπως και αυτός. ΔΕΝ ντρέπεσαι ούτε από τον εαυτό σου ρε παλιομαλάκα; Όταν κοιτάς στον καθρέφτη σου, καμαρώνεις κιόλας, που ...τολμάς και βρίζεις ανθρώπους, δίχως να σ' ακούει ΚΑΝΕΝΑΣ; Μαλάκα, ε μαλάκα...

      Delete
  9. Ο 12.46 είναι εντελώς ξεβράκωτος στο μυαλό του. Ο φουκαράς δεν κατάλαβε ακόμη πως και οι εκκλησίες όλων των συστημάτων είναι επιχειρήσεις, μαγαζιά σε απλή γλώσσα για να το καταλάβει. Ο κάθε ιερέψ είναι σαν να λέμε το κομματόσκυλο που κρατάει ισορροπία και λογαριασμό που πρέπει να τον παραδίδει στον μάνατζερ. ξεβράκωτοι. Και μη μου πει πως οι διάκοι, ιερείς και επίσκοποι είναι σοβαροί, από μόνοι τους ψηφίζονται και εκλέγονται. Όπερ έδει δείξαι.

    ReplyDelete