Search This Blog

Wednesday, April 14, 2021

Στις 309,312.00 δολάρια ανήλθε, μέχρι σήμερα, το ποσό που συγκέντρωσε η Ερανική Επιτροπή για τις ανάγκες της Ελληνικής Κοινότητας

Tετάρτη 14 Απριλίου, 2021 Αγαπητά μέλη και φίλοι, Η Ανεξάρτητη Ερανική Επιτροπή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωτηρία της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μέχρι την Τρίτη 13 Απριλίου, 2021 έχει συγκεντρωθεί το ποσό των $309,312. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην τελευταία εβδομάδα έχει συγκεντρωθεί το ποσό των $89,456. Σας υπενθυμίζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσφέρετε τη δωρεά σας: 1. Μέσω της ιστοσελίδας της ΕΚΤ: http://www.greekcommunity.org/Give.aspx 2. Με Ηλεκτρονική Μεταφορά Χρημάτων (E-transfer) στην Ελληνική Κοινότητα Τορόντο στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: officemanager@togreekcom.org Πάντα αναγράφετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας ώστε να αποσταλλεί η απόδειξη. 3. Με επιταγή προς την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο Διεύθυνση αποστολής: 30 Thorncliffe Park Dr., Toronto, ON, M4H 1H8 4. Με πιστωτική κάρτα μέσω τηλεφώνου στο 416-425-2485 Θα θέλαμε να σας υπευνθυμίσουμε ότι αποδείξεις για φορολογική χρήση εκδίδονται για ποσά άνω των $25. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

7 comments:

  1. Όσο πιο γρήγορα καταρρεύσει αυτος ο οργανισμός τόσο πιο καλύτερα θα είναι για τον ελληνισμό του Τορόντο. Και πιο γρήγορα θα δημιουργηθεί η Νέα Κοινότητα Ελληνισμού Τορόντο! Είμαστε έτοιμη να ξεκινήσουμε. Ελάτε κοντά μας και μαζί θα χτίσουμε ένα καινούργιο μέλλον.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πες μας τ’όνομά σου μωρή μαλακισμένη. Αφού είστε «έτοιμη»....

      Delete
    2. Επειδή εσύ 1:37, δεν είσαι Έλληνας αλλά Καναδός, μην ξεχάσεις στην διαθήκη σου να δωρίσεις όλη την περιουσία σου στην «ιερά αρχιεπισκοπή», και άφησε λοιπόν τον Ελληνισμό του Τορόντο στην ησυχία του. Ασχολήσου με τις προσωπικές σου υποθέσεις.

      Delete
    3. Να ξεκινήσουμε τα πηδήματα ή τις μαλακίες; Ποιο από τα χόμπυ σας επικρατεί τον τελευταίο καιρό, παλιοχαμούρες;

      Delete
  2. Κοντά σε ποιούς να έλθουμε βρε σούργελο; Εσύ ακόμα και το όνομά σου ντρέπεσαι ή φοβάσαι να δημοσιεύσεις για να στηρίξεις αυτά που μας λες! (Με τη φράση "Είμαστε έτοιμΗ να ξεκινήσουμε", τι εννοείς μωρή ρουφιάνα;)

    ReplyDelete
  3. Μαλλονμιλαει για τους ''Συνήθεις Ύποπτους'' της παροικιας που διχαζουν τον ελληνισμο του καναδα τα τελευτεα χρονια? Τους....ΠΑΠΑ--ΤΖΗΔΕΣ ! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ..ΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ...! ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΨΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Απόλυτα σωστός ο/η 9.59 PM. Κερδίζουν έδαφος και γίνονται επικίνδυνοι οι Παπα...τζήδες . Ένας βόρειος πρόεδρος και τώρα και ο νότιος φίλος του. Όλοι οι Έλληνες εκτός των Λακεδαιμονίων είπε ο Μ. Αλέξανδρος και να τώρα που κατορθώνεται. Ας έχουμε τα μάτια μας ανοικτά. Όπως λέει η σουσουράδα 1.37 PM, ήδη έχει αρχίσει να φτιάνει Ελληνική Κοινότητα χα χα, όπως έκανε και τότε με τη Μεγάλη κραταιά Οργάνωση που ανήκει.

      Delete