Search This Blog

Monday, March 22, 2021

Απάντηση στον κ. Μανίκη για τα όρια των βοσκότοπων του «Αντίποδα», στα ...χωράφια της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο…

 ΚΥΡΙΕ «ΑΝΤΙΠΟΔΑ» ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΛΑΕΤΙΑ ΣΟΥ  ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΣΟΥ;

 


Και ξαφνικά, με όσα περί Κοινότητας Τορόντο έγραψα φαίνεται ότι άθελά μου πάτησα ορισμένες κόκκινες γραμμές και μπήκα σε κάποιου Βελιγκέκα τα βοσκοτόπια.

Ενας από αυτούς, ο  φουκαράς μέσω μιας ιστοσελίδας που διαχειρίζεται στο Τορόντο, (την αποκαλεί «Αντίποδας») αντί να δει το δάσος των σκανδάλων που παρουσίασα και να ενώσει την φωνή του και να ζητήσει και αυτός διαφάνεια, επιτέθηκε σε εμένα που μου αφιέρωσε τέσσερά υβριστικά άρθρα.

ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ: Αγαπητέ κ. Μανίκη, το «δάσος των σκανδάλων που παρουσιάσατε», εκτός του ότι είναι άκαιρο, είναι και σκόπημα αναφερόμενο και μπουρδουκλωμένο με την πληθόρα των σκανδάλων σας στο Μόντρεαλ, ώστε να μη γίνει κατανοητό  «περνόντας» στους αναγνώστες σας τα μηνύματα τα οποία η ηγεσία της Εκκλησίας ήθελε και διαχρονικά επιθυμεί διακαώς να περνάνε και να περνάτε στο «ποίμνιο» το οποίο ουδόλως υπολογίζει ή κατ’ ελάχιστο σέβεται.!

Όσο για τα βιλαέτια και ειδικότερα τα «βοσκοτόπια», ΔΕΝ διαθέτουμε καθ’ ότι είναι προνόμιο, εκ …διορισμούδικό σας και των πολλών …ποιμένων τους οποίους πιστά και ανελλιπώς (δικαίωμά σας) υπηρετείτε… Άλλού λοιπόν, ψάχτε για  βοσκοτόπια και τσοπαναραίους ενώ όσον αφορά  τα πρόβατα θα βρεθούν από μόνα τους, μιας και οι βοσκοί σας είναι ανίκανοι ακόμα και γι’ αυτό.!!!

Θα πρέπει πάντως να πω ότι η καταχώρησή σας ήταν αρκετά έξυπνη και είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει πολύ στον κύκλο των αναγνωστών σας…

No comments:

Post a Comment