Search This Blog

Tuesday, March 23, 2021

Ποίμνιο ανέθεσε σε μια προβατίνα του να στριμώξει με …δύσκολη ερώτηση μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας.

 

Αγαπητέ Αντίποδα, έφτασε στα χέρια μου μια «πολύ φυσιολογική» ερώτηση κάποιων προβάτων της παροικίας μας, τα οποία θέλουν να μάθουν, πόσα ζωντανά έβαλαν από την τσέπη τους, κάποια άτομα της ηγετικής ομάδας του  Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας.

Γράφουν, λοιπόν, οι συγκεκριμένες προβατίνες:

«ΒΑΣΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ  ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ 

 

Αξιότιμοι κ. Αρτεμάκη, κα Σκουτάκη, κ. Ιορδάνου και κ. Νίκωνα, 

Με όλο το σεβασμό, επειδή ζητάτε από τον χριστιανικό  ελληνισμό να συνεισφέρει (ό,τι έχετε ευχαρίστηση), εσείς  γιατί δεν δηλώνετε δημόσια πόσα βάζετε από την τσεπούλα σας  ζωντανά δολάρια ώστε να γίνεται (!!!) πρωτοπόροι του εράνου και να  

δώσετε το καλό παράδειγμα στους άλλους για να σας ακολουθή σουν; 

Δηλαδή, δηλώστε ότι κάνουν σε άλλες παροικίες/κοινότητες και  της Αμερικής: «Εγώ βάζω 10, 20 χιλιάδες δολάρια γιατί πρέπει να  σώσουμε τα κτίρια (εκκλησίες)».  

Ονομάστε το όπως θέλετε, γιατί αλλιώς  αν δεν δίνετε εσείς το καλό παράδειγμα  – με συγχωρείται και με  το συμπάθειο –  

ε ί σ τ ε τ σ ά μ π α  μάγκες. 

Ευγενικοί μου  Συνέλληνες, ό,τι  γράφει μένει και τα  υπόλοιπα είναι αέρας  κοπανιστός!! Πάντα  με σεβασμό και με το   συμπάθειο.» 

Φυσικά δεν γνωρίζω, πόσα και ποια είναι τα πρόβατα που θέλουν μεν να μάθουν πόσα χρήματα έβαλαν κάποιοι άλλοι, χωρίς όμως να μας λένε πόσα χρήματα έβαλαν οι ίδιες αυτές προβατίνες, από την τσέπη τους, για τον ίδιο σκοπό! Οπωσδήποτε δεν είχα απαίτηση να σκεφτούν, έστω και λίγο, σοβαρά τα περί ου ο λόγος ζώα, (πρόβατα), αλλά ούτε ένα από αυτά δεν είχε, λίγο έστω μυαλό που να μπορεί να σκευτεί; Εκτός κι’ αν το …κοπάδι αποτελείτε από ένα και μοναδικό γίδι  -το γνωστό ρεμάλι που λένε- και δεν είχε κάποιον να συμβουλευτεί για να αποφύγει τις συνηθισμένες μαλακίες  για να μη δικαιώσει όσους το αποκαλούν …βούρλο. Μόλις διασταυρώσω τις πληροφορίες μου για το ποιο πρόβατο έγραψε την ερώτηση, διότι μοιάζει με κάποια άλλα προβατογραμμένα κείμενα, θα το ανακοινώσω για να ξέρουν οι αναγνώστες σου!

 

 

2 comments:

  1. Αντί οι ενορίτες να βοηθούν κάποια πρόβατα να πληρώνουν το ενοίκιο, ώστε να μπορούν και να συνεχίζουν να ενημερώνουν τα κοπάδια, βγαίνουν οι ίδιοι και ζητούν χρήματα για τις εκκλησίες τους. Πώς θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος όταν ο πρόεδρος και οι αντιπρόεδροι δεν ανακοινώνουν πόσα λεφτά πληρώνουν για να κρατούν τη θέση τους; Έχουν δίκαιο τα πρόβατα που απαιτούν ενημέρωση!

    ReplyDelete
  2. All these individuals you speak of have spent over 10 years trying to keep this community alive. assuming they could get minumum wage at $15 / hour x 11 years x 40 hours min per week x52 weeks comes to $343,200 is that enough for you? These individual don't care if these churches are saved. but they want to give an opportunity to the morons that believe to fund their churches. So far based on minuscule donations they will be forced to sell all of them. Good ridden to them all.

    ReplyDelete