Search This Blog

Tuesday, March 9, 2021

Συγκινητική πρωτοβουλία της Νεολαίας της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, προς τους ένοικους του Ελληνικού Σπιτιού…

Σε μια συγκινητική πρωτοβουλία, προχώρησε σήμερα η Νεολαία της εκκλησίας της Αγ. Ειρήνης, της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, με στόχο να εμψυχώσουν και να απαλύνουν τη μοναξιά που έχει προκαλέσει, στους ένοικους του Ελληνικού Σπιτιού – Γηροκομείου – η παρατεταμένη πανδημία, εξ’ αιτίας της συμφοράς του κορωνοϊού, η οποία τους υποχρέωσε, ένα χρόνο τώρα, να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, στερούμενοι την παρουσία των παιδιών τους, των εγγονών τους και άλλων προσφιλών προσώπων των οικογενειών τους.

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, σχετίζεται με μια καλογραμμένη, στην ελληνική γλώσσα, επιστολή της Νεολαίας της Κοινότητας, προς τους παππούδες και τις γιαγιές  του Ελληνικού Σπιτιού, μεταφέρνοντάς τους το κουράγιο, με το οποίο θα καταφέρουν να περάσουν ανώδυνα τον υπόλοιπο χρόνο τους μεχρι την απαλλαγή της ανθρωπότητας από την συμφορά του κορωνοϊού.



Αξίζει σεβασμός, συγχαρητήρια και ένα μεγάλο εύγε, στα παιδιά αυτά, μέλη της νεολαίας της Ελληνικής Κοινότητας, τα οποία με τις πράξεις τους αυτές εξακολουθούν να μεταφέρουν το μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον μας ως παροικία και γενικότερα ως κοινωνία.!

 

No comments:

Post a Comment