Search This Blog

Monday, March 15, 2021

Αποβλακώθηκε ο Σωτήριος ή το κάνει εσκεμμένα, ώστε, με την αποχώρησή του, σε 10-15 χρόνια, να μην αφήσει τίποτα όρθιο;




 

Είπαμε να μην ασχοληθούμε με τις κυριακάτικες παπαριές του αρχιεπίσκοπου, καθ’ ότι αναμασάει τα ίδια και τα ίδια, ως εύκολη τροφή στο ποίμνιο που, τυχών, τον παρακολουθεί, αφήνοντάς τους να κάνουν τη δουλειά τους, τσοπάνης και αμνοερίφια.! Ακόμα και όταν ξεκίνησε εκείνες τις ποιητικές του …κατασκευές, δεν ασχοληθήκαμε με το …γεγονός, αφήνοντας ελεύθερη τη σκέψη του κάθε προβάτου να απολαύσει τα τραγούδια του …ποιμένα.!

Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν και συμβαίνουν, έρχεται σήμερα ο ίδιος να καταγγείλει ξανά, από τηλεοράσεως, ότι κάποιοι προδότες  κάρφωσαν  στις υγειονομικές αρχές του Οντάριο, ότι σε κάποια εκκλησία ο ιερέας μεταλάμβανε τους πιστούς με το ίδιο κουταλάκι.! Οι Αρχές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κάποιων πιστών, παρακολούθησαν τη Θεία Μετάληψη και διαπίστωσαν πράγματι ότι η παρανομία με το ένα κουταλάκι ήταν γεγονός, χωρίς όμως να μας πει σε ποια εκκλησία γινόταν αυτά τα καραγκιοζιλίκια και ποιος ο ιερέας που τα έκανε.!

Έλα όμως που «ουδέν κρυπτό …ΑΠΟ τον Ήλιο»… Ήρθε ένα …πουλάκι και μας ενημέρωσε ότι την Θ. Μετάληψη με το ίδιο κουταλάκι, - κατά παράβαση κάθε κανόνος υγιεινής - έδινε ένας υψηλόβαθμος δικός του, κολλητός, κληρικός σε μια επίσης δική του εκκλησία, που ποιο δική του ΔΕΝ γίνεται.! Δεν θα αναφερθούμε, τώρα, σε ονόματα για να δούμε αν έχουν έστω λίγη τσίπα να ομολογήσουν οι ίδιοι την αλητεία τους και να στρέψουν τα μάτια των πιστών από την Ελληνική Κοινότητα όπου είναι στραμμένα, προς τη σωστή κατεύθυνση που είναι εντελώς δικός τους χώρος, με γραφεία, σχολεία, εστιατόρια, υπνοδωμάτια και άλλοι χώροι …αναψυχής των ενοίκων. Σας ζητάμε λίγη μόνον υπομονή για τα δούμε πόσο παλιοτόμαρα είναι όλοι τους εκεί μέσα…

 

5 comments:

  1. Λόγω πανδημίας ούτε χειραψία δεν μπορούμε να κάνουμε πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να θέλουν να πάρουν την θεία μετάληψη με το ίδιο κουταλάκι; Σίγουρα δεν τους βάλανε πιστόλι στον κρόταφο. Ο καθένας πρέπει να προστατεύει τον εαυτό του, άρα οι πιστοί που προσήλθαν για κοινωνία μπορούσαν κάλλιστα να μην το κάνουν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Προσπάθησες να πεις κάτι αλλα μάλλον εν τα κατάφερες... Ξαναδοκίμασε μήπως και πετύχει η συνταγή!

      Delete
    2. Τι περιμένεις από έναν άπιστο αλήτη σαν τον αρχιεπίσκοπο; Απ’την αρχή αυτή η εκκλησία του κοινωνάει με μια λαβίδα και όχι με πολλές διαφορετικές όπως λέει ο νόμος.

      Delete
  2. Για να βρίζεις τόσο άσχημα και παθιασμένα έναν μεγάλο κληρικό, μάλλον θα κοιμάσαι κάτω από κάποιο γιοφύρι, αλλιώς θα σε είχε πάρει και το βρώμικο βρακί σου. Ή μπορεί να είσαι και φίλος του.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φιλαράκια είμαστε αλλά ότι είναι συλλέκτης βρώμικων βρακιών δεν το γνωρίζω! Καλός άνθρωπος φαίνεται να είναι.

      Delete