Search This Blog

Thursday, February 25, 2021

Μοντρεαλήτες …δημοσιογράφοι, συναγωνίζονται σε …αληστεία Τοροντιανούς συναδέλφους των.!

 


Μια μεγάλη ανακάλυψη έκαναν τις τελευταίες ημέρες κάποιοι Μοντρεαλήτες …δημοσιογράφοι.! Ανακάλυψαν επιτέλους ότι υπάρχει ελληνική παροικία και στο Τορόντο, με την οποία αποφάσισαν να ασχοληθούν έστω και καθυστερημένα.!

Έτσι, λοιπόν, κάποιοι εξ’ αυτών, μύρισαν πτωμαΐνη, με την ελαττωματική όσφρησή τους και τρέχουν με χίλια να προβάλουν τα γεγονότα και να φανούν αρεστοί στο κάθαρμα αφεντικό τους, που ΔΕΝ είναι άλλο από τον κουραφέξαλα, πνευματικό πατέρα τους, τον αλητήριο, κουσουριάρη, Σωτήριο Αθανασούλα.!

Φυσκά, το γεγονός της ανάμιξής τους αυτής, μας χαροποίησε ιδιαιτέρως, αφού αποκαλύφτηκαν οι πραγματικές τους φάτσες, τις οποίες επιμελώς έκρυβαν όλα αυτά τα χρόνια. Το λυπηρότερο είναι το ότι ο ένας εξ’ αυτών, ο κ. Μανίικης είχε κερδίσει για πολλά χρόνια την εμπιστοσύνη μας, παρουσιάζοντας προς τα έξω τον σοβαρό εαυτό του ο οποίος υπάρχει, προφανώς, αλλά καταπιέζεται για επαγγελματικούς  ή άλλους προσωπικούς του λόγους, τους οποίους ΔΕΝ γνωρίζουμε και φυσικά ΔΕΝ θέλουμε να μάθουμε. Το χειρότερο, εξ’ όλων αυτών, για μας, είναι η τελευταία αποκάλυψη της συνεργασίας του με ένα παντελώς αγράμματο κατακάθι του συναφιού τους, το οποίο όπου και να ακουμπήσεις λερώνεσαι.! Σκέτη βρώμα και δυσωδία… Κρίμα ρε Χρήστο, όσο και να θέλει κάποιος να σε δικαιολογήσει, η σχέση σου αυτή ΔΕΝ του επιτρέπει ούτε ένα ελαφρυντικό.  

 

4 comments:

  1. Μπορεί σε μερικά η Κοινότητα του Τορόντο να έχει σωστές τοποθετήσεις αλλά αυτό που γίνεται , οι ιθύνοντες της Κοινότητας και οι παρατρεχάμενοι αυτής, να βλέπουν παντού εχθρούς και "συνωμοσίες" είναι μιζέρια .
    Φτάνει πιά ' τό κλάψιμο και όλοι μας ενοχλούν". Μήπως χρειάζεται και αυτή η Κοινότης και αυτοί που την διοικούν να κάνουν την αυτοκριτική τους?
    Μην γίνεσθε σαν τους παπάδες που όλο συμβουλές δίνουν στούς ενορίτες, αλλά τον εαυτό τους δεν τον αλλάζουν.

    Ισως χρειάζονται σοβαρές αλλαγές .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρε κ. ξερόλα, πάλι η σημερινή διοίκηση φταίει, η οποία παρέλαβε την Κοινότητα στο χείλος του γκρεμού, την ανέσυρε, την έσωσε και κει που κόντευε να τη βάλει στον ίσιο δρόμο, έφαγε την κατραπακιά από τον αλητήριο κουραφέξαλα, με την κατάσχεση των εισπράξεων των μυστηρίων, κάτι που δημιουργήθηκε από τον πρόεδρο τον οποίο βοήθησε να γίνει βουλευτής, τοποθετώντας τον ως υποψήφιο χωρίς εσωκομματικές διαδικασίες; Γιατί ΔΕΝ μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ για όλα αυτά; Καθίκια, ε καθίκια του κερατά.! Βάλε το όνομά σου να μάθουμε ποιος μαλάκας τα λέει όλα αυτά; Πώς ρε τενεκέ θα αποπλήρωνε η Κοινότητα, ένα χρέος 13 εκατομμυρίων με ό,τι περίσσευαν από τα χαράτσια του "πνευματικού" πατέρα και τις 25.000 $ μηνιαίους μισθούς, των ιερατικώς προϊσταμένων; Και το σπουδαιότερο, έρχεται τώρα ο Σωτήρης, να τα πάρει όλα με 4,5 εκατ. δολαρια και να τα κάνει φύλο και φτερό με τον άλλο αλητήριο, τον Βοθρολομαίο... Άντε πνίξου, χάνω τον καιρό μου μαζί σου, παλιοτόμαρα...

      Delete
  2. Τώρα ακούσατε για Μανικη;;;;; Στο Μοντρεάλ
    Μανικης=κάθαρμα.....Το παίζει μέγας θεολόγος, η φυλαδα του ζει μόνο και μόνο απ’τις αγγελίες θανάτων και μνημοσυνων..... Ηλη μηδέν, κάτι ψαλιδίσματα κσι φύγαμε....!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο κ. Μανίκης, εκδίδει ένα έντυπο με το οποίο ενημερώνει τους αναγνώστες του, πολύ καλύτερα από κάποια άλλα εντελώς άσχετα με το αντικείμενο, φυλ-λάδια. Ειδικά η συνεργασία του με κείνον τον αγράμματο κορνιζά, τον κατατάσσει πολύ ψηλά στην ...ανημέρωση. Δική του επιλογή και σεβαστή... Αλλά η ανάμιξή του, ύστερα από πολλά χρόνια, με την Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο, για την οποία γνωρίζει όσα εγώ από ...διαστημικό σταθμό, μάλλον ύποπτη είναι για τις γνώσεις του...

      Delete