Search This Blog

Tuesday, February 23, 2021

Μια έξοδος από το σπίτι, έστω και 2ωρη, μας έφερε ανέλπιστες πληροφορίες.!


 Θέλοντας, σήμερα, να περπατήσουμε για λίγο επί της Πέηπ, περάσαμε από το γνωστό Σεράνο για λίγες φρυγανιές και ψωμί. Με την είσοδο, έπεσε το μάτι μας σε κάποιο στασίδι στο οποίο εκτίθονταν διάφορα διαφημιστικά φυλλάδια και η μοναδική τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα, ο «Ελληνικός Τύπος».

Σκύβοντας να πάρουμε μία, έπεσε το μάτι μας σε ένα από τα φυλλάδια το οποίο έγραφε με μεγάλα γράμματα «ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!». Χαρήκαμε προς στιγμή, διότι θεωρήσαμε ότι ήταν κάποια διαφήμιση η οποία ανήγγειλε το τέλος του κορωνοϊού.!

Αμ, δε.! Κοιτώντας το καλύτερα, χαρήκαμε και γελάσαμε λίγο παραπάνω, διότι ο εκδότης του φυλαδίου απαιτούσε από το Δ. Συμβούλιο τηε Ελληνικής Κοινότητας, να παραιτηθεί και να παραδώσει στους, ανύπαρκτους προς ώρας, επόμενους για να σώσουν την Κοινότητα.! (προφανώς εννοούσε τον Σωτήριο, αλλά δεν τόλεγε καθαρά)… Ναι ο ΒΛΑΞ, αυτό το σούργελο το οποίο δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο οργανισμός των Ελληνοκαναδών, απαιτεί μέσα από το διαφημιστικό φυλλάδιο  να παραιτηθεί  το εκλεγμένο Δ. Συμβούλιο.!

Διαβάζοντάς το αυτό ένας σοβαρός άνθρωπος, πώς μπορεί να σταματήσει τα γέλια του; ΔΕΝ γίνεται. Αφού όπως μου είπαν, ακόμα και ο κολλητός του ο Σωτηράκης, γελούσε μια ολόκληρη ώρα! Κρίμα, αλλά υπάρχουν και τέτοια υποκείμενα στην παροικία και μάλιστα ΔΕΝ ντρέπονται καθόλου… Νάναι καλά να γελάμε τώρα με τον κορωνοϊό.!!!

1 comment:

  1. Μήπως κυρ Αντίποδα αναφέρεσαι σε εκείνη την τσοντοφυλλάδα με τις ξεβράκωτες και η οπαία συντηρεί και διαιωνίζει τον ελληνικό Πολιτισμό στην παγκόσμια ομογένεια; Έτσι μπράβο αυτή είναι η προσφορά της!

    ReplyDelete