Search This Blog

Friday, February 12, 2021

Η περιουσία του ελληνισμού, τα …σφυροδρέπανα και άλλες αλητείες, των επί χρήμασι εκδιδόμενων ανεκδότων το …κιγκλίδωμα.!


 Όπως κάποια κρυφόσκυλα κρύβονται στη γωνία και περιμένουν να περάσει κάποιο «θύμα» τους για να το κατασπαράξουν, έτσι και κάποια κοπρόσκυλα της παροικίας μας, εκδιδόμενοι κατ’ επάγγελμα, περιμένουν στη γωνία να πέσει σε κάποιο, κατά την …κρίση τους, ατόπημα, το Δ. Συμβούλιο της Κοινότητας, ώστε να βγάλουν πάνω του, και με απώτερο στόχο την ίδια την Ελληνική Κοινότητα, όλη τους τη χολή που έχει συσσωρευτεί μέσα τους. 

Βέβαια ΔΕΝ γνωρίζουμε τους λόγους των συνεχόμενων επιθέσεών τους κατά του οργανισμού, από τον οποίο  έφαγαν κατά καιρούς τον …αγλέορα, όπως επίσης ΔΕΝ μπορούμε να μαντέψουμε τους λόγους, καθ’ ότι η πνευματική τους εμβέλεια είναι περιορισμένης ευθύνης.

Η ό, ποια, λοιπόν, πρόβλεψή μας μπορεί να εντοπιστεί ή μάλλον να περιοριστεί είτε στην αυξημένη Βλακεία τους ή σε εκτέλεση κάποιας διατεταγμένης ή έστω καλοπληρωμένης υπηρεσίας του κουσουριάρη αφεντικού της ιεράς και αγίας έδρας που κοπιάζει για τη Σωτηρία των ψυχών και των σωμάτων ημών…

Είναι, με λίγα λόγια, ένα ..΄παράρτημα της αντι-Κοινοτικής Κλίκας την οποία με …κόπο δημιούργησε ο κουραφέξαλας πνευματικός τους παΤΕΡΑΣ του κερατά. Κάτι άλλο ΔΕΝ φαίνεται να παίζει στον ορίζοντα, διότι αν ήταν σοβαροί άνθρωποι θα έγραφαν έστω και μια λέξη και για την 10ετία Μενεγάκη η οποία έχωσε, κυριολεκτικά μέχρι το λαιμό, στο χρέος την Κοινότητα ώστε να μην μπορεί, έκτοτε, να πάρει ανάσα. Το ζήτημα που ενέκυψε έχει πολύ ψωμί, αλλά θα περιμένουμε λίγο μη τυχόν τους πάρει σοβαρά κάποιος αρμόδιος και ασχοληθεί κατά λάθος, μαζί τους, διαφορετικά θα επανέλθουμ! Λίγη υπομονή…

 

1 comment:

  1. Είχα την τύχη να διαβάσω και γω την κατάπτυστη ανάλυση της συνταξης της εβδομάδας η οποία τόσο εμπεριστατωμένα και με ...ακράδαντα επιχ(ει)ρήματα βάζει στη σωστή θέση του το ακατάλληλο συνβούλιο της Κοινότητας. Τα γράμματα και η γνώση δεν πάνε ποτέ χαμένα, τα διαθέτεις και τα χρησιμιποιείς όταν τα χρειαστείς. Πως έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι "μάθε τέχνη κι'αστηνε κι' άμα πεινάσεις πιάστηνε"; Ε, κάπως έτσι είναι και με την άπατη την οποία πολλαπλώς χρησιμιποιεί ο Σωτηράκης και την καλοπληρώνει. Μόλις διάβασα πως ένας άλλος απάτεών ακολουθεί τα ίδια βήματα ως ντουέτο, κατηγορόντας επίσης το συμβούλιο που δεν έκανε καλή δουλειά και δεν ξώφλησε το χρέος που άφησε ο Μενεγάκης και Γερονικολός. Αφήστε τους να πάνε στο διάολο τα ξεπλύματα.

    ReplyDelete