Search This Blog

Tuesday, November 10, 2020

Από ερωτική αντιζηλία η επίθεση στον Ιερέα, στη Λυών…

Ομολόγησε ο δράστης, ένας 40χρονος από τη Γεωργία και αποκάλυψε ότι η γυναίκα του είχε παράνομη ερωτική σχέση με τον κληρικό, μετά την επίθεση με όπλο κατά ιερέα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Λυών.
Πολύ …προχωρημένα πράγματα συνέβαιναν και -συνεχίζουν να- συμβαίνουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία, ανά τον κόσμο.! Η …πρόοδος τούτη, όπως όλα δείχνουν, ξεκινάει από κληρικούς και …καταλήγει σε νέους ή νεότερους ανθρώπους οι οποίοι επισκέπτονται έναν ναό όχι μόνο για να τελέσουν τον γάμο τους αλλά και κάποια …παράγωγά του.! Έτσι, οι μεν νεαροί …εξυπηρετούν κάποιους από τους πολλούς, δυστυχώς, κουσουρδιάριδες ι-ερωμένους των Ιερών Ναών, ενώ οι ό,ποιες πεταχτούλες νεαρές, εξυπηρετούν τους κάποιους …μερακλήδες ι-ερωμένους της ενορίας τους, όπως, για παράδειγμα, έπραττε η νεαρά έγγαμος της εκκλησίας της Λυών, απολαμβάνοντας εκτός της …«αγίας τριάδας» του παπά και την άφεση των αμαρτιών της… Αυτά έχουν, αυτά …προσφέρουν τα πνευματικά παΤΕΡΑΤΑ στο ποίμνιό τους.!!

2 comments:

  1. ΜΗΔΕΝΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ,ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

    ReplyDelete
  2. Ποιός δίκασε και ποιά δίκη ρε κύριε-α και δεν είδαμε την απόφαση; Αυτά ρε τα κάνει ο δικαστής μετά από ακροαματική διαδικασία. Μέχρι τώρα εγώ είδα μόνο την παραπομπή ενός κατηγορούμενου και κάποιους λόγους κατηγορίας, τιποτε άλλο. Στο αρχαίο πάντως είσαι μανούλα!

    ReplyDelete