Search This Blog

Friday, November 13, 2020

Νέες οδηγίες του Δήμου Τορόντο για τη λειτουργεία των Ιερών Ναών… Θα επιτρέπεται η είσοδος σε 50 συνολικά πιστούς σε κάθε εκκλησία.!!

Στις νέες οδηγίες που εξέδωσε ο Δήμος του Τορόντο για τη λειτουργεία των καταστημάτων της πόλης, συμπεριλαμβάνονται και κάποιες αλλαγές στους κανόνες λειτουργείας των Ιερών Ναών. Με χθεσινή ανακοίνωσή της η Ελληνική Κοινότητα ενημερώνει τους πιστούς για τις νέες αυτές αλλαγές, λέγοντας:
Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο συνεχίζει να εργάζεται για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια του κοινού, σύμφωνα με όλες τις οδηγίες δημόσιας ασφάλειας. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας που ανακοίνωσε στις 11 Νοεμβρίου 2020, η Πόλη του Τορόντο, και με σεβασμό στην Ελληνοορθόδοξη πίστη, σας ενημερώνουμε ότι οι τέσσερις εκκλησίες της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο θα παραμείνουν ανοιχτές με μέγιστη χωρητικότητα τα 50 άτομα, από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, 2020. Η είσοδος στον Ι. Ναό και συμμετοχή στη Θ. Λειτουργία θα πραγματοποιείται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική πριν την είσοδο στην εκκλησία καθώς και η χρήση αντισηπτικού χεριών που θα παρέχεται στην είσοδο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη κατανόηση και τη συνεργασίας σας.

No comments:

Post a Comment