Search This Blog

Tuesday, September 15, 2020

Ακαδημία: ύστερα από είκοσι χρόνια, ο Σωτήριος αναφέρθηκε στον αριθμό των σπουδαστών.!!!

 

Ο διευθυντής της Ακαδημίας

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από είκοσι χρόνια, για να ακούσουμε, από τον ίδιο τον Σωτήριο, ότι η θεολογική «Ακαδημία» θα λειτουργήσει φέτος με οκτώ σπουδαστές οι οποίοι έρχονται από την Ελλάδα.! Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται επίσημα ο αριθμός των σπουδαστών, ο οποίος ήταν ένα εφτασφράγιστο «μυστικό», παρ’ όλες τις πολυδιαφημισμένες γιορτές που οργάνωνε για την βράβευση των αριστούχων που κάθε χρόνο αποφοιτούσαν απ’ αυτή και τον πακτωλό των χρημάτων που συγκέντρωνε από  δωρεές και «διαθήκες», πλουσίων και φτωχών ομογενών με αμφίβολη κατάληξή τους, αφού ΠΟΤΕ δεν δόθηκε λογαριασμός σε κανέναν.! Και φυσικά γιατί να δώσει λογαριασμό ο Σωτήριος, αφού σκοπός των δωρεών ήταν η απόκτηση ενός οικοπέδου στον παράδεισο, όπου και οδηγούνταν τα χρήματα αυτά, τηρώντας κατά γράμμα το «Ου γνώθι η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου».!!!

Αντιλαμβάνεσθε, υποθέτουμε, ότι είχαμε δίκιο όταν κάθε φορά μιλάγαμε ότι οι αριστούχοι ΔΕΝ ξεπερνούσαν ποτέ τον ένα και μάλιστα πολλές φορές «χρησιμοποιούνταν» ένας παλιότερος σπουδαστής, αφού ΔΕΝ υπήρχε νέος απόφοιτος της σχολής, από τους 2-3 (!!!) που παρακολουθούσαν τα μαθήματα.!

ΔΕΝ χρειάζεται, βέβαια, να σας πούμε ότι η καλή αυτή …σοδιά σε σπουδαστές, (θα πρέπει να) οφείλετε στο νέο και …δραστήριο υποτακτικό του αρχιεπίσκοπου, τον Πατάρων Αθηναγόρου.!

Αλλά περισσότερα, για το πώς και γιατί, μια άλλη φορά…

 

3 comments:

  1. Ποια σοδεια??? Χαχαχα. Και τι ψεματα, Θεε μου! Ελεγε θα φερει 10 καινουριους. Τωρα λεει ηρθαν 8 καινουριοι. WOW! Οποιος παει στο παρεκκλησι θα δει μονο 3-4 νεα προσωπα και 2-3 απο τα προηγουμενα ετη. Ολοι κι ολοι ουτε 8 ολοι μαζι. Ε, φαινεται βαζουν και τους παπαρδες μεσα στα νουμερα για μπουγιο να μην γινουν και παρα πολυ ρεζιλι και να τρωνε τα donations και τα grants. Συντομα θα φυγουν και αυτοι οι 3-4 νεοι μολις δουν τι εστι Σωτηριος. Οσο για τους δηθεν καθηγητες? Δεν υπαρχουν! Βαζουν ψευτικα ονοματα στα χαρτια και στελνουν αμορφωτους παπαρδες να διδασκουν κουτσομπολιο και υποκριτικη τεχνη κοροιδιας του κοσμακη! Σχολη ειναι αυτο ή μπουρδ-καταντια??? Α, ρε ψεφτες ξυλο που σας χρειαζεται...

    ReplyDelete
  2. Με τα δικά σου λόγια, αγαπητέ, οι 3-4 νέοι με τους 2-3 παλιούς, μας κάνουν επτά.! Άρα μεγάλη η ...σοδιά αφού είναι υπερδιπλάσια από τους 1-2 ή έστω καμιά φορά και 3, που παρακολουθούσαν μαθήματα τα προηγούμενα χρόνια.! Τι δεν κατάλαβες; Πάντως, να ξέρεις ότι τα λεφτά είναι πολλα και το ομολογεί ο ίδιος ο Βοθρολομαίος ο οποίος την ανακήρυξε σε πατριαρχική σχολή μπας και αυξηθούν οι δωρεές και οι διαθήκες των πιστών.!

    ReplyDelete
  3. Ο ανθρωπος αυτος ειναι ψυχοπαθης. Δεν μπορει πλεον απο συνηθεια να πει κατι αληθεια. Ειπε για 8 ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. Δεν υπαρχουν 8 νεοι φοιτητες. ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ReplyDelete