Search This Blog

Monday, July 13, 2020

Επίθεση σε κληρικούς του Τορόντο, από το αφηνιασμένο ποίμνιό τους.!!!

 Δεν τη γλύτωσε ούτε ο Σωτήριος, παρ’ ότι ήταν, μια από τις λίγες φορές, σωστός…

Ήταν μια από τις πολύ λίγες φορές που ο Σωτήριος έπραξε κάτι σωστό  και βρέθηκαν μια χούφτα από τους γνωστούς – άγνωστους …χριστιανούς  να τον λοιδορήσουν, αποκαλώντας τον ακόμα και «ανάξιο».!!!
Εντάξει, να δεχτούμε ότι  ο Σωτήριος, στη ζυγαριά της χριστιανοσύνης, θα βρεθεί - όπως και να το κάνουμε - λίγο ελειποβαρής, αλλά όχι να του προσάψουμε, ρε παιδιά, ακόμα και το προπατορικό αμάρτημα.!!  Η χθεσινή του απόφαση – έστω κι’ αν του «επιβλήθηκε» από …κατωτέρους του - ήταν μια σωστή απόφαση ώστε να ικανοποιηθούν οι θρησκευτικές ανάγκες των πραγματικά πιστών χριστιανών και να αποκαλυφθεί η υποκρισία των φωνασκούντων, φαρισαίων υποκριτών., οι οποίοι έγιναν, επιτέλους, ρεζίλι των σκυλιών! 

Ένα παλιοτόμαρο, μάλιστα, ο Γιώργαρος, φώναζε συνεχώς ανάξιο τον αρχιεπίσκοπο ο οποίος, ήταν μια από τις λίγες φορές, όπως είπαμε, που έλαβε μια ακόμα σωστή απόφαση. Δεν σκέφτηκαν καθόλου τα καθίκια αυτά, ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα στην εκκλησία οι οποίοι ΔΕΝ θα ήθελαν, εν μέσω κορωνοϊού, να γλύψουν το κουταλάκι με τα σάλια, του προηγούμενου πιστού.!
Και πάνω απ’ όλα να έχουμε τη «Ρομφαία» να μη τολμάει να πει μια κουβέντα στους υποκριτές αυτούς, οι οποίοι επιμένουν ακόμα να επιβάλουν σε κάποιους άλλους τις υποκριτικές απόψεις τους, ώστε να δείξουν και να πείσουν ότι είναι καλοί (μπερδεύονται με το κάλοι οι φουκαράδες) Χριστιανοί.
Καταλάβατε, τώρα, τι είδους φανατικούς …χριστιανούς παράγετε με τα κηρύγματά σας άγιοι πατέρες και σεις μεγαλο- κατηχητές που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα;
Αυτή την αγάπη σας διδάσκει ο Χριστός μωρέ και υβρίζετε ο ένας τον άλλο μέσα στις εκκλησίες; Ντροπή σας, αντίχριστα καθάρματα…
Θα αποφύγουμε να δημοσιεύσουμε τα βίντεο που διαθέτουμε, διοτι τα θεορούμε ντροπή για την Ορθοδοξία μας. Θα τα ξαναπούμε…

4 comments:

  1. Αν και δεν με βρίσκει σύμφωνο η μετάδοση της Θ.Κοινωνίας δια πολλών λαβίδων εν τούτοις ο τρόπος της μετάδοσης, ισως να μπορεί να αλλάξει σε στιγμές έκτακτης ανάγκης και εφ' όσον οι κυβερνητικές αρχές βάζουν προ των ευθυνών τους τους ιερείς , την Κοινότητα και τις Ενορίες.

    Ομως οι φωνές των δήθεν δικηγόρων της πίστεως, που ουρλιάζουν εντός του Ναού για τον τρόπο μετάδοσης της Θ.Κοινωνίας είναι απαράδεκτες και δείχνουν το κατάντημα και τις ανασφάλειες που έχουν . Αυτοηδονίζονται με το να φωνάζουν.

    Αυτή η ομάδα των φανατικών διακρίνονται από την επιθετικότητα πού έχουν διότι νομίζουν οτι είναι οι μόνοι απεσταλμένοι στο να υπερασπίζουν τις πατρικές παραδόσεις. Δεν σέβονται τίποτα.
    Δυστυχώς αυτοί είναι τόσο αγκυλωμένοι εσωτερικά που δεν καταλαβαίνουν τίποτα .
    Αλλά μπράβο τους.!! Συνεχίζουν τη φαρισαική παράδοση των εβραίων της εποχής του Χριστού.

    ReplyDelete
  2. Άκουσα κάποιον μέσα στον αγιο Δημήτριο να φωνάζει και να μαλώνει τον παπά πως πρέπει να χρησιμοποιήσει την "αγία Λαβίδα" για να τον μεταλάβει. Χωρίς όμως να σκεφτεί ο αγράμματος ότι εκεί πέρα περίμεναν τόσοι νέοι άνθρωποι για να μεταλάβουν και ίσως να μην ήθελαν να μεταλάβουν μετά από αυτόν τον βρομιάρη από το φόβο του κορονοϊού. Είχε απαίτηση ο μ@λ@κ@ς να υπακούσει ο ιερέας στη δική του εντολή και όχι στις κυβερνητικές οδηγίες! Και δεν ντρέπετε τώρα που θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο κωλόγερος..... Κ. Γ.

    ReplyDelete
  3. Εάν πάνε αυτοί οι παλαβοί καί αρχίζουν να φωνάζουν έξω από τη Μητρόπολη, θα γίνουμε ρεζίλι.
    Θέλουν να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για την Εκκλησία. Να τους θυμήσετε να φοράνε μάσκα.

    Μάσκα και πάλι μάσκα. Φωνάξτε και την αστυνομία να τούς μαζέψει λόγω κορωνοιού!

    ReplyDelete
  4. Εάν πάνε για διαμαρτυρία δεν το κάνουν επειδή πιστεύουν παρά πολύ . Το κάνουν για να τους προσέξουν. Το κάνουν για να δείξουν ότι υπερασπίζουν την πίστη.

    Εάν πραγματικά θέλουν διάλογο να πάνε να μιλήσουνε με σεβασμό και πίστη στον Αρχιεπίσκοπο.
    Εάν δεν θέλουν να κάνουν την Εκκλησία ρεζίλι να κάνουν διάλογο με το Σωτήριο

    Ποιός τους διόρισε θρησκευτική αστυνομία? Αντε στό καλό, ....

    ReplyDelete