Search This Blog

Friday, April 17, 2020

Μετονομασία δρόμου του Δήμου Ήλιδας, προς τιμή του αναπληρωτή δημάρχου…


Την μετονομασία ενός δρόμου στον Αμπελόκαμπο του Δήμου Ήλιδας, σκέφτεται να προτείνει αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα, το Δημοτικό Συμβούλιο, προς τιμή του αναπληρωτή δημάρχου και μεγάλου δωρητή του Δήμου. 
Την πληροφορία διασταυρώσαμε μέσω ενός εκ των συμβούλων της Δημοτικής Αρχής, αλλά χρειάζεται, όπως μας είπε, να αρθούν κάποια εμπόδια που ανακύπτουν σε παρόμοιες περιπτώσεις και μάλιστα ένα εξ' αυτών προέρχεται από κάτοικο του ίδιου δρόμου  ο οποίος ΔΕΝ δέχεται επ' ουδενί λόγω την μετονομασία και ειδικά στο όνομα του αναπληρωτή δημάρχου.! Ο λόγος της άρνησης θα πρέπει να είναι ιδεολογικός, υποθέτουμε, ή ίσως και να οφείλεται σε προσωπικές τους διαφορές. 

Μέχρι, λοιπόν, να μετατραπεί η εν λόγω σκέψη σε πρόταση, δεν χρειάζεται αναφορά μας σε ονόματα που μπορεί να εκθέσουμε άδικα και παρά τη θέλησή μας. Την υπόθεση όμως αναθέσαμε προς έρευνα στον γνωστό Ηλειάρχη Κώστα Κουτρουμπή, ο οποίος έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το θέμα, μπας και υλοποιηθεί ένα δικό του ρουσφέτι που εκκρεμεί εδώ και 8 περίπου μήνες και ο οποιος υποσχέθηκε να μας ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν… και ως εκ τούτου, περιμένουμε όλοι το αποτέλεσμα με …ενδιαφέρον.!!!

No comments:

Post a Comment