Search This Blog

Tuesday, April 14, 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ *** ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ***



Με τη συνεχιζόμενη κατάσταση COVID-19, η Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο (GCT) συνεχίζει να εργάζεται για να εξασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων μας σύμφωνα με όλες τις κατευθυντήριες γραμμές δημόσιας ασφάλειας.
Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και προσαρμόζουμε γρήγορα τις επιχειρηματικές πρακτικές μας όπως απαιτείται. Σύμφωνα με όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης και άλλων αρχών έχουμε κάνει τις παρακάτω ενημερώσεις.

Σας ενθαρρύνουμε να μεταβιβάσετε αυτό το μήνυμα στους φίλους ή τους συγγενείς σας που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε e-mail, soc
• Ακυρώνονται τα Ελληνικά Σχολεία, τα Κυριακάτικα Σχολεία και Πολιτιστικά Προγράμματα μέχρι τις 4 Μαΐου 2020.
• Όλες οι εκδηλώσεις του GCT που είχαν προγραμματιστεί προηγουμένως συμπεριλαμβανομένου του μήνα Ιουνίου ακυρώθηκαν μέχρι νεωτ
• Όλα τα κτίρια της GCT συνεχίζουν να είναι κλειδωμένα. Δεν επιτρέπεται κανείς να εισέλθει σε οποιοδήποτε άλλο κτίριο εκτός από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό και τα μέλη του Συμβουλίου, και ακόμη και θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους εργασίας τους.
• Το γραφείο GCT είναι κλειστό για το κοινό μέχρι νεωτέρας. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής GCT στις 416-425-2485, καθημερινές από τις 10 π.μ. έως τις 5 μμ.
• Το τμήμα κηδειών της GCT, θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες σύμφωνα με τους κανόνες και τις οδηγίες της καναδικής κυβέρνησης. Μπορείτε να φτάσετε στην Συντονίστρια Κηδειών της GCT κα. Η Τούλα Κυριακίδη στις 647-704-5880.
• Όλοι μπορούμε να συνεχίσουμε να εξασκούμε την πίστη μας με ασφάλεια από τα σπίτια μας. Όλες οι θρησκευτικές και πασχαλινές υπηρεσίες θα εκτελούνται στις ακόλουθες δύο εκκλησίες όπως απαιτείται και θα μεταδοθούν σε live streaming:
Για τον Ευαγγελισμό του Καθεδρικού Ναού της Παναγίας παρακαλούμε πηγαίνετε στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.panagia.ca/Panagia/Live_Feed.html
Για το St. Δημητρίου Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία παρακαλώ πηγαίνετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=xohxgWase9o&feature=share
Οι δωρεές σας είναι ευπρόσδεκτες και πολύ χρήσιμες, ειδικά αυτή τη στιγμή. Για να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε κάντε δωρεά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.greekcommunity.org/Give.aspx
Θα παρέχονται φορολογικές αποδείξεις για όλες τις δωρεές $ 25 και άνω.
Παρακαλώ συνεχίστε να προσέχετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλο.
Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.


No comments:

Post a Comment