Search This Blog

Sunday, December 8, 2019

Ασπίδα την ασυλία του, βάζει ο Ν. Παππάς, στη μήνυση δημοσιογράφου.!!!


Έπεσε στα χέρια μας δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο αναφέρεται στην μήνυση που κατέθεσε εναντίων του  πρώην υπουργού ψηφιακής πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα κ. Νίκου Παππά, ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ Παππάς διέπραξε το αδίκημα  της συκοφαντικής δυσφήμισης, σχετικά με τα όσα είχαν εκτυλιχθεί σε ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη κατά την επίσημη επίσκεψη της ελληνικής αποστολής τον Σεπτέμβριο του 2016. Η υπόθεση τούτη έλαβε μεγάλες διαστάσεις με τον τότε υπουργό να κατηγορεί τους δημοσιογράφους ότι τον παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι (!!!) και έγινε γνωστή ως υπόθεση «περούκα Γκέϊτ»
Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις με τον τότε υπουργό να κατηγορεί τους δημοσιογράφους ότι τον παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι και που έγινε γνωστή ως “περούκα γκέιτ”.!
Δημόσια ανακοίνωση αποδοκιμασίας κατά του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά εξέδωσε η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου των ΗΠΑ με ιδιαίτερη αιχμή στο ότι ο πρώην υπουργός επικαλέστηκε ασυλία για να γλιτώσει από την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης για τα γεγονότα  του 2016.
ΔΕΝ ξέρουμε αν πρέπει να υποθέσουμε, τώρα, ότι το “περούκα γκέιτ” ήταν η αιτία που ο κ. Παππάς επισκέφτηκε, λίγο αργότερα, «κρυφά» το Τορόντο ώστε να δει (και) τα αξιοθέατα ...Χενοδοχεία κοντά στη λίμνη Οντάριο τη συνοδεία κάποιων (2-3) ομογενών και μη… Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι ή εσείς στα μέρη αυτά κυρ Νίκο μας; ΔΕΝ γνωρίζατε ότι υπάρχουν κι’ εδώ …δημοσιογράφοι με περούκες; Πάντως να ξέρεις ότι ο Άδωνις διαθέτει φάκελο με όλα αυτά και λίγα παραπάνω, δίχως όμως εμείς να γνωρίζουμε το  …οικονομέγεθός του…
Αλλά «ουδέν κρυφό ΑΠΟ τον Ήλιο» που λέει κι' ο ακατονόμαστος…

No comments:

Post a Comment