Search This Blog

Wednesday, September 4, 2019

Κυριακή 20 Οκτωβρίου οι εκλογές στο Ε. Σ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Προς τα μέλη του Ελληνικού Σπιτιού

Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών έγινε την Κυριακή 23 Ιουνίου, 2019 στις 2:00 μμ. στο 33 Winona Drive.
Η εκλογές για το καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμου και του Γυναικείου Τμήματος θα γίνουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 2019 από τις 1:00 μ.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ. στο 33 Winona Drive.
Στη Γενική Συνέλευση εκλέχτηκε η Επιτροπή Εκλογών. Τα μέλη της Επιτροπής είναι
η κα Μπέτη Σκουτάκη (Προεδρεύουσα), o κ. Νικόλαος Βαρμάζης (Γραμματέας), κα. Βασιλική Βουκελάτος, κ. Χρήστος Παντελόπουλος, και ο κ. Ιωάννης Παπαγιάννης.
Οι κάτωθι πληροφορίες αποτελούν οδηγό για την άσκηση του δικαιώματός σας να εκλέξετε και να εκλεγείτε.
α) Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Σπιτιού
β) Σύμβουλος του Γυναικείου Τμήματος του Ελληνικού Σπιτιού
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για συντομία στο κείμενο που ακολουθεί το Hellenic Home for the Aged Inc. και το Hellenic Care for Seniors, Toronto & Scarborough Inc. θα αναφέρονται ως «Ελληνικό Σπίτι» ή «Σπίτι».
Όποιος εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Hellenic Home for the Aged Inc. είναι αυτομάτως εκλεγμένο μέλος και του Διοικητικού Συμβουλίου του Hellenic Care for Seniors, Toronto & Scarborough Inc. και το αντίθετο. Με δυο λόγια το Hellenic Home for the Aged Inc. και το Hellenic Care for Seniors, Toronto & Scarborough Inc. έχουν το ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο.
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
Οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Σπιτιού και του Γυναικείου Τμήματος θα γίνουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 2019, στην ΕΣΤΙΑ του Ελληνικού Σπιτιού, 33 Winona Drive, Toronto, Ontario και μόνο σε αυτή την διέυθυνση. Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας ταυτότητα με φωτογραφία.
Το εκλογικό Τμήμα θα είναι ανοικτό από την 1:00μ.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κάθε μέλος του Ελληνικού Σπιτιού μπορεί να ψηφίσει, εφ’ όσον:
α) Είναι τακτικό μέλος του Ελληνικού Σπιτιού και είναι ταμειακά τακτοποιημένο γιά το 2018 και 2019.
β) Το όνομα του είναι γραμμένο στην κατάσταση των ψηφοφόρων
Τα παλαιά μέλη που θέλουν να ψηφίσουν ή να είναι υποψήφιοι, πρέπει
να πληρώσουν τις συνδρομές τους μόνο για το 2018 και 2019 πριν τις 25
Σεπτεμβρίου 2019.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυναικείου Τμήματος
Κάθε γυναίκα μέλος του Ελληνικού Σπιτιού μπορεί να ψηφίσει , εφ’ όσον:
α) Είναι τακτικό μέλος του Ελληνικού Σπιτιού και είναι ταμειακά τακτοποιημένo για το 2018 και 2019.
β) Το όνομά της είναι γραμμένο στην κατάσταση των ψηφοφόρων
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

Λάθος ή Παράληψη
Ο προκαταρκτικός κατάλογος των ψηφοφόρων θα είναι στη διάθεση σας από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στα Γραφεία του Οργανισμού στο: Hellenic Home for the Aged Inc. 33 Winona Drive, Toronto, OΝ και στο Hellenic Home for the Aged Inc. 2411 Lawrence Ave. East, Scarborough, OΝ.
Τα μέλη του Ελληνικού Σπιτιού θα πρέπει να εξετάσουν τον κατάλογο των ψηφοφόρων για να βεβαιωθούν ότι το όνομά τους είναι γραμμένο σωστά και οι σχετικές πληροφορίες είναι σωστές.
Εάν το όνομά σας λείπει από τον κατάλογο των ψηφοφόρων, ή δεν είναι σωστά γραμμένο, για να διορθωθεί το λάθος θα πρέπει να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο και να το παραδώσετε στην κ. Διονυσία Χατζή στο Ελληνικό Σπίτι στο 33 Winona Drive, Toronto, πριν τις 25 Σεπτεμβρίου 2019.
Ο τελικός κατάλογος των ψηφοφόρων θα είναι στη διάθεσή σας από τις 11 Οκτωβρίου 2019 στα Γραφεία του Οργανισμού στο: Hellenic Home for the Aged Inc. 33 Winona Drive, Toronto, OΝ και στο Hellenic Home for the Aged Inc. 2411 Lawrence Ave. East, Scarborough, OΝ.
Μη Ταμειακώς Τακτοποιημένα Μέλη
Ένα μέλος που δεν πλήρωσε την τρέχουσα και την προηγούμενη ετήσια συνδρομή του θα δικαιούται την πρόσθεση του ονόματός του στην κατάσταση των ψηφοφόρων για τις επικείμενες εκλογές, αφού κάνει αίτηση και πληρώσει τις οφειλόμενες συνδρομές του 2018 και 2019 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 5:00μ.μ.
Εάν το μέλος δεν εχει οικονομικά τακτοποιηθεί έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 5:00μ.μ. δεν θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Κάθε μέλος του Ελληνικού Σπιτιού μπορεί να υποβάλει υποψηφιότητα στις εκλογές για το αξίωμα του Συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Σπιτιού εφ’ όσον:
α) Είναι τακτικό μέλος του Ελληνικού Σπιτιού και είναι ταμειακά τακτοποιημένο γιά το 2018 και 2019.
β) Εάν είναι καινούργιο μέλος, να είναι ταμειακά τακτοποιημένο έξη μήνες πριν τις εκλογές (20 Απριλίου 2019).
γ) Να υποβάλλει αίτηση υποψηφιότητας στον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Εκλογών πριν ή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 500μ.μ. (Προμηθευτείτε την αίτησή σας από την κ. Διονυσία Χατζή)
δ) Έχει προταθεί από δύο (2) ταμειακά τακτοποιημένα μέλη.
Συμβούλιο Γυναικείου Τμήματος
Κάθε γυναίκα μέλος του Ελληνικού Σπιτιού μπορεί να υποβάλει υποψηφιότητα στις εκλογές για το αξίωμα της Συμβούλου του Γυναικείου Τμήματος, εφ’ όσον:
α) Είναι τακτικό μέλος του Ελληνικού Σπιτιού και είναι ταμειακά τακτοποιημένη για το 2018 και 2019.
β) Εάν είναι καινούργιο μέλος, να είναι ταμειακά τακτοποιημένη έξη μήνες πριν τις εκλογές (20 Απριλίου 2019).
γ) Να υποβάλλει αίτηση υποψηφιότητας στον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Εκλογών πριν ή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 500μ.μ. (Προμηθευτείτε την αίτησή σας από την κ. Διονυσία Χατζή)
δ) Έχει προταθεί από δύο (2) ταμειακά τακτοποιημένα μέλη.
Εάν έχετε ερωτήσεις ή σας απασχολεί κάτι σχετικό με τις εκλογές, τηλεφωνείστε στην κ. Διονυσία Χατζή στον αριθμό: 416- 654-7718 ext. 2222.
Ενημερωτική Συνάντηση
Η συνάντηση μελών και υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2019 ώρα 6:00 μ.μ. στην Εστία στο 33 Winona Drive, Toronto.

No comments:

Post a Comment