Search This Blog

Wednesday, June 12, 2019

Ξένη δημοσίευση...

Λάβαμε και - όπως συνήθως - ευχαρίστως δημοσιεύουμε σχόλιο αναγνώστη του Αντίποδα ο οποίος θέλει κάτι να πει, που όμως εμείς ΔΕΝ καταλαβαίνουμε...

Αγαπητέ Γενικέ Διευθυντή και Αρχισυντάκτη του Αντίποδα, διάβασα κάτι σε μια τοπική - μεγάλης κυοφορίας - Αστειοσελιδα ένα κείμενο το οποίο αναφέρεται σε κάποιο εγκαταλειμμένο ζώο.
Γράφει λοιπόν, μεταξύ άλλων ο ένας από τις δεκάδες των υφισταμένων του κ. CEO - Chief  Editor και τα εξής:

"Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως νοιώθει ένα ζώο όταν το εγκαταλείπουμε σε ένα άγνωστο και αφιλόξενο μέρος; Τρόμο, αγωνία και απελπισία όπως ακριβώς και ο άνθρωπος, όταν βρεθεί σε παρόμοια θέση. Απίστευτο βίντεο βραβευμένο που μας δείχνει πως νιώθει ένα ζώο όταν το εγκαταλείπουν!(Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρ 2015)"

Αυτό το δημοσίευμα απο το 2015 βρήκε ο συνεργάτης του CEO - Chief  Editor για να ενημερώσει τους αναγνώστες του για το πως νιώθει ο δικός του προϊστάμενος ή αφεντικό του. Άλλη αιτία για την δημοσίευση αυτή δεν μπορώ να ανιχνεύσω. Δεν θα διαθέσω περισότερο χρόνο μου αφού τα λεει όλα ο δικός του άνθρωπος. Αμα χρειαστεί μπορεί να επανέλθω φυσικά αν δημοσιευτεί το σχόλιο μου. Ευχαριστώ εγκαρδια......

4 comments:

  1. Βεβαίως, όταν ο κ.CEO ήταν εργάτης και δούλευε στην τοπική και μεγάλης κυο(κλ)φορίας εφημερίδα, για να διασκεδάσει τους αναγνώστριες της, δημοσίευε ανέκδοτα της εποχής του χαλκού ή μάλλον όπως λένε και οι μάγκες από τότε που βγήκαν οι λάσπες. Θα θεωρούσε τον εαυτό του και αρθρογράφο φαντάζομαι. Έτσι δουλεύουν αυτοί, ποιος ξέρει, μπορεί να είναι και παλαιοημερολογίτες.

    ReplyDelete
  2. Η ξεφτίλα του διαδικτύου μαζεμενη σε ένα και μονο μπλογκ ενος βρομομεταναστη

    ReplyDelete
  3. Συνεχίζω το ανωτέρω σχόλιο, η ξεφτίλα που εννοώ, είναι αυτού εδώ του μπλογκ.

    ReplyDelete
  4. Οχι και βρομομετανάστης ένας ΣΕΟ - Τσίφ έντιτορ. Σας παρακαλώ λίγον σεβασμό!

    ReplyDelete