Search This Blog

Thursday, June 13, 2019

ΕΠΙ…ΤΕΛΟΥΣ.!!!

Αρχιεπίσκοπος Καναδά ο Σωτήριος.!!!
Με χαρά και πανηγύρια υποδέχτηκαν οι παροικούντες στην Μητρόπολη Τορόντο την μετονομασία - αναβάθμισή της σε …Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά.!!! Έτσι και ύστερα από την ….σπουδαία αυτή απόφαση ο Σωτήριος μετονομάζεται σε Αρχιεπίσκοπος Καναδά, υπέρτιμος και έξαρχος πάσης Αρκτικής.!!!
Χαράς Ευαγγέλια, λοιπόν, και για τους ορθόδοξους του Καναδά οι οποιοι έχουν κάθε λόγω να αισθάνονται υπερήφανοι αφού ο από δω και πέρα
κουραφέξαλας πνευματικός τους πατέρας θα είναι αρχιεπίσκοπος και όχι ένας απλός μητροπολίτης… Και να φανταστείτε πως η προαγωγή τούτη έγινε μόλις 50 χρόνια από την χειροτονία του σε επίσκοπο και την αγόρευσή του σε μητροπολίτη.!!! Φυσικά, απομένει να δούμε αν με την προαγωγή του αυτή θα γίνει - ή θα προσπαθήσει τουλάχιστον να γίνει - πραγματικός ιεράρχης ή θα συνεχίσει την τυχοδιωκτική συμπεριφορά έναντι του ποιμνίου και της Εκκλησίας…

Θα αναρωτηθεί βέβαια κάποιος πώς μπορεί να είναι ένας κληρικός Αρχιεπίσκοπος δίχως Επισκόπους και Επισκοπές, ΔΕΝ ξέρουμε να του απαντήσουμε αλλά ίσως μας το πει κάποιος… Εκτός κι΄αν πήραν ως παράδειγμα τον γνωστό CEO – CHIEF EDITOR, του οποίου τη …θεωρεία στήριξαν την απόφασή τους εκεί στο Φανάρι.!!! Στο κάτω κάτω οι κλίκες όλες ίδιες είναι… Αυτά για τώρα…

12 comments:

  1. Σας πιάνω πολύ καθυστερημένους σε μερικλα ζητήματα. Πάει εκείνος ο CEO kai CHIEF EDITOR, μας άφησε χρόνους και έμεινε σχέτος βλάκας, αφου με τους βαρύγδουπους τίτλους του έκανε ακόμα και τη ντροπή να ντραπεί για λογαριασμό του. Τώρα έχομε μόνο τον Σωτήριος Αρχιεπίσκοπο χωρίς Επισκοπές και επισκόπους. Η κατάντια στο μεγαλείο της!!

    ReplyDelete
  2. Εντάξει ο ανώνυμος 11:31 έχει απόλυτο δίκαιο, αλλά ας μη βιαζόμαστε. Έχει τόσους παππάδες, θα φτιάξει μερικούς επισκόπους στα γρήγορα και ορίστε η αρχιεπισκοπή. Ο πατριάρχης Φώτιος μέσα σε πέντε ημέρες από πολίτης έγινε αναγνώστης, διάκος, πρεσβύτερος και πατριάρχης, κυνηγήθηκε μια φορά, ξαναγύρισε. " Η κατάντια στο μεγαλείο της".

    ReplyDelete
  3. Ζηλευεις!

    ReplyDelete
  4. Anonymous 2:12 PM
    Τι να ζηλεύεις απ’αυτον..... Λοιπόν μάθε κάτι.......
    Η θρησκεία εφευρέθηκε όταν ο πρώτος απατεώνας συνάντησε τον πρώτο ηλιθιο...... Mark Twain
    Τώρα πως μετά τόσες χιλιάδες χρόνια που πέρασαν ο κόσμος έχει μείνει τόσο πίσω ακόμα που εδώ στον Καναδά χιλιάδες ηλίθιοι ακολουθούν ΕΝΑ ηλιθιο...!!!

    ReplyDelete
  5. Ζητω ο Σωτηριος!!!! ο καλυτερος ποιμεναρχης που περασε απο το Καναδα

    ReplyDelete
  6. """Σας πιάνω πολύ καθυστερημένους σε μερικλα ζητήματα. Πάει εκείνος ο CEO kai CHIEF EDITOR, μας άφησε χρόνους και έμεινε σχέτος βλάκας, αφου με τους βαρύγδουπους τίτλους του έκανε ακόμα και τη ντροπή να ντραπεί για λογαριασμό του. Τώρα έχομε μόνο τον Σωτήριος Αρχιεπίσκοπο χωρίς Επισκοπές και επισκόπους. Η κατάντια στο μεγαλείο της!!"""

    Γουγά όταν γράφεις καρφονεσαι οπως καρφονεται και μια Εφη. Εισαι ο,τι πιο σιχαμερο εβγαλαν τα μερη σου αλητηριε

    ReplyDelete
  7. Η, που πέρασε τον Καναδά .....
    Άλλος ηλίθιος.....

    ReplyDelete
  8. Στον 10:17
    ΟΣΟ ΚΙ’ΑΝ ΓΛΥΦΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ......

    ReplyDelete
  9. Στον 1:45
    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ. Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ReplyDelete
  10. Στον 8:11pm
    Βλέπω κσι χωρίς γυαλιά του Σωτηρίου, ότι σε πείραξε που δεν σε παίρνει πίσω .....!!!!
    Εσυ εκεί συνέχισε το γλύψιμο δεν ξέρεις καμία φορά μπορεί να γίνει το «θαύμα».......Αν όχι πάλι, “ΜΙΑΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ....» κτλ Ξέρεις εσυ.....!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Δεν γνωρίζω σε ποίον αναφέρεσαι, λυπούμαι.

    ReplyDelete
  12. Μερικά ανώνυμα γαϊδούρια μάλωναν σε ξένο αχυρώνα..... Ρε πώς καταντάει ο άνθρωπος χωρίς κάκαλα!

    ReplyDelete