Search This Blog

Saturday, May 5, 2018

Επισκέπτεται ο Κοτζιάς το Τορόντο;


Λίγο δύσκολο να είναι αληθινό…
 
Διαβάζουμε σε τοπικό μπλόγκ ότι είναι πιθανό ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας να επισκεφτεί την πόλη μας για να παραστεί στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το «Εθνικό» μπροστά στο Γενικό Προξενείο.!!! Το συγκεκριμένο μπλόγκ παρ’ ότι  συνήθως είναι καλά πληροφορημένο, τη φορά αυτή μάλλον κάνει λάθος και θα πρέπει να είναι ένα κείμενο φαντασίας, κάνοντας πλάκα σε κάποιους… Εμείς, πάντως, για καλό και για κακό το μεταφέρουμε για όσους δεν το διάβασαν αλλού:  

«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας λένε ότι έρχεται εντός των ημερών στην πόλη μας ο υπεξ κ. Κοτζιας για να παρευρεθεί μεταξί άλλων και στην
παραλαβή του ψηφίσματος που θα παραδώσουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης διαμαρτυρίας κατά της Ελληνικής κυβέρνησης για την μη παραχώρηση της σύνθετης ονομασίας της Μακεδονίας  στα Σκόπια. Η παρουσία του κ. υπέξ κρίθηκε απαραίτητη ένεκα της μεγάλης επιτυχίας που είχε η συγκέντρωση  της ίδιας οργάνωσης στην πόλη του Μόντρεαλ τον π. μήνα όπου συγκεντρώθηκαν σχεδόν 153 ομογενείς και διαμαρτυρήθηκαν για το ίδιο ζήτημα.!!!
Οι ίδιες πληροφορίες λένε επίσης ότι ο ίδιος ο υπουργός θα υποδεχτεί την αντιπροσωπεία των διαδηλωτών στο διπλωματικό κατάστημα, θα ακούσει τα αιτιματά τους και θα παραλάβει το ψήφισμα το οποίο θα μεταφέρει αυτοπροσώπως στο έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος θα το υποδεχτεί στο γραφείο του με τιμές αρχηγού κράτους…»   

2 comments:

  1. ποια είναι η ημερομηνια του συλλαλητηρίου στο Τοροντο...

    ReplyDelete
  2. Ποια ημερομηνία ρε φίλε και πιο συλλαλητήριο, δεν νομίζω πως θα χρειαζότανε να συμμετάσχεις και εσύ, με τόσο κόσμο, καμιά σαρανταριά άτομα, και το κακό τώρα θα σε κατηγορήσουν για προδότη και ανθέλληνα, όπως και τους υπόλοιπους 80.000++ Έλληνες του Τορόντο(που δεν πήγαν στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ). Άντε τώρα να τους ανέχεσαι(τους διοργανωτές)να σου κάνουν τους πατριώτες.

    ReplyDelete