Search This Blog

Sunday, May 7, 2017

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού» στην πόλη μας.




Το Τορόντο επισκέπτεται αύριο Δευτέρα ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος. Ο Έλληνας επισκέπτης θα φιλοξενηθεί από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας και μεταξύ άλλων θα έχει συνάντηση με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως γνωστόν ο κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε στο Μόντρεαλ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας, διοργανώθηκε Φεστιβάλ στο οποίο δεκάδες εκατοντάδες ομογενείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φωτογραφική έκθεση και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την Χρστιάνα Γαλιάτσου. Με την ευκαιρία να πούμε ότι
οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από την καναδική πρωτοβουλία, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία ενός ακόμα σπιτιού για τις ανάγκες του «Χαμόγελου» στο νησί της Λέσβου. Η προσπάθεια για το σπίτι στα περίχωρα της Μυτιλήνης ξεκίνησε με την πρώτη δωρεά του πρώην Πρέσβη του Καναδά στην Ελλάδα, κ. Robert W. Peck, η οποία στην πορεία ευαισθητοποίησε  την ελληνική παροικία του Μόντρεαλ και άλλους πολίτες Ην. Πολιτειών  και  Καναδά, καθώς και τοπικούς Οργανισμούς.
 

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» κ. Κώστας Γιαννόπουλος με τον πρόεδρο της Κοινότητας Μόντρεαλ κ. Ν. Παγώνη (αριστερά) και τον Πρέσβη επί τιμή Μάρκ Ρέικ, επικεφαλής Διεθνών Συνεργασιών του Χαμόγελου του παιδιού.

No comments:

Post a Comment