Search This Blog

Sunday, January 22, 2017

Από την ωραία εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλών...


Ο πρόεδρος κ. Ν. Λαμπίρης και το Δ. Συμβούλιο καλωσορίζουν τους προσκεκλημένους στην ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλών.


Μια μεγάλη, σε επισημότητα, παρουσία κόσμου και ατέλειωτο γλέντι, βραδιά, ετοίμασαν και παρουσίασαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων του Οντάριο, χτες το βράδυ στο γνωστό Parkview Manor.
 Ήταν όλα τόσο άψογα οργανωμένα ώστε ότι και να πει κάποιος θα είναι μάλλον λίγο, ή έστω όχι αρκετό για να περιγράψει το γεγονός. Για το λόγο αυτό θ’ αφήσουμε το
φωτογραφικό να περιγράψει με το δικό του τρόπο και σύμφωνα με το χώρο, την ωραία αυτή εκδήλωση, όπως μας έχει συνηθίσει η Ομοσπονδία από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα και ελπίζουμε και στο μέλλον…
Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο γενικός πρόξενος κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Αντώνης Αρτεμάκης, η δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Φραγκεδάκη, ο π. διευθυντής της ιερατικής σχολής αρχ. Ιγν. Δελλής, ως Θεσσαλός την καταγωγή, η αντ/δρος της Παμμακεδονικής κ. Τερέζα Νικολαϊδου, η πρόεδρος της «Πρόνοιας» κ. Σκουτάκη, ο π. πρόεδρος της Κοινότητας γιατρός Τ. Καραντώνης και πολλοί άλλοι.











































No comments:

Post a Comment