Search This Blog

Friday, November 11, 2016

Μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση των κυριών της «Πρόνοιας»



Μια πραγματικά όμορφη βραδιά οργάνωσαν χθες το απόγευμα οι κυρίες της Ελληνικής Κοινότητας «ΠΡΟΝΟΙΑ», στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Μ. Αλέξανδρος, στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη.
Κατάμεστη η αίθουσα από μέλη και φίλους της Κοινότητας, οι οποίοι έτρεξαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των κυριών της «Πρόνοιας» οι οποίες έβαλαν στόχο τους να επισκευάσουν το καμπαναριό της εκκλησίας το οποίο τέθηκε  εκτός λειτουργίας εδώ και λίγα χρόνια εξ’ αιτίας  της οικονομικής αδυναμίας του οργανισμού να το επισκευάσει.
Η πετυχημένη αυτή εκδήλωση απέφερε στα ταμεία της Κοινότητας τα μισά από τα χρήματα που
απαιτούνται -100 περίπου χιλιάδες $) για την επισκευή  του συγκεκριμένου έργου, το οποίο με λίγη ακόμα προσπάθεια θα μπορέσει να είναι έτοιμο στις αρχές του προσεχούς έτους.
Φυσικά… ο ιερατικώς προϊστάμενος του ναού ο παπαφίλιπας απουσίαζε, όπως και σε όλες τις άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις της εκκλησίας, παρ’ ότι διατηρεί την απαίτησή του να του καταβληθούν όλοι οι καθυστερούμενοι –λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Κοινότητας-μισθοί του.! (Αλλά γι’ αυτό θα μιλήσουμε μια άλλη φορά…)
Τώρα μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση και τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της Κοινότητας ο οποίος επανέρχεται στους κόλπους της μετά το θυμό του για την κακή οικονομική διαχείριση της 10ετίας Μενεγάκη-Γερονικολού, η οποία παραλίγο να οδηγήσει τον οργανισμό σε πτώχευση.! 




























1 comment:

  1. Υπάρχει ένα «ανώνυμο» ανθρωπάκι, πουτ@ν@ς γιός, το οποίο ενώ μεγάλωσε με χρήματα από βίζιτες της μαμάς του, ρωτάει και απαντάει συγχρόνως στις διάφορες απορίες του, αντί να κοιτάξει το σπίτι του που έχει καταντήσει οίκος ανοχής. Έτσι κάνουν οι …άντρες, μεγάλε; Μουλωχτά και ανώνυμα; Ου να χαθείς παλιομ@λάκ@…

    ReplyDelete