Search This Blog

Saturday, July 30, 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ..


Παυλόπουλος: «Η έκθεση που δημοσιεύθηκε εχθές, η έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δείχνει πως έγιναν πολλά λάθη κατά το πρώτο πρόγραμμα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα. Λάθη τα οποία ακόμα εξακολουθούν να ταλανίζουν την ελληνική Οικονομία».
Προσέξτε τι λέει με θράσος το τσιράκι του Καραμανλή του εμπρηστή της ελληνικής οικονομίας, ο υπερυπουργός της Δεξιάς «νέας διακυβέρνησης» που γέμισε το κράτος με κάθε γαλάζιο πικραμένο παιδί με συνεντεύξεις της πλάκας και τα παραμάγαζα προσλήψεων που είχε στήσει με το αζημίωτο. ο στενός του συνεργάτης, ο γνωστός στο πανελλήνιο
κύριος Χούπης.
Μιλάει χωρίς ντροπή, για πρόγραμμα που τάχα μας επεβλήθη και επίσης ότι τα λάθη αυτού αποκλειστικά του πρώτου προγράμματος και μόνο εξακολουθούν να ταλανίζουν την ελληνική Οικονομία. Τα άλλα δυο που ακολούθησαν είναι μια χαρά μνημόνια, το πρώτο τον μάρανε.
Μιλάει ο εκ των «αρχιερέων» της διόγκωσης και του διπλασιασμού του χρέους, που με τις εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις και τις αμέτρητες χαριστικές ρυθμίσεις, υπηρέτησε όσο λίγοι το πελατειακό κράτος και οδήγησε τη χώρα στο χείλος μιας εθνικής καταστροφής, ενώ με τις λογιστικές απάτες της κυβέρνησης Καραμανλή, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να καταστεί η χώρα αναξιόπιστη και αναξιόχρεη.
Δεν έχει όμως την παλικαριά και την γενναιότητα να αποδεχθεί ότι τα μνημόνιο εκείνο ήταν αποτέλεσμα της δικής τους καταστροφικής πολιτικής,
Δεν κάνει καμία επισήμανση για «τα συμφέροντα που πολέμησαν» την προσπάθεια της χώρας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση του ΔΝΤ .
Καμία βεβαίως νύξη για την «απάτη» της κυβέρνησης Καραμανλή, με τα ψευδή δημοσιονομικά στοιχεία, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου, την οποία, υπερπροέβαλαν μέχρι να ολοκληρωθεί, αλλά έθαψαν όταν ολοκληρώθηκε και έλαβε την ψήφο του Ευρωκοινοβουλίου.
Επιλεκτικά κάνει χρήση μόνο αυτών που νομίζει ότι μπορούν να απαξιώσουν τη διετία 2009-2011 και να συκοφαντήσουν τον Παπανδρέου. Το βρώμικο 89 συνεχίζεται με άλλους όρους.
Όπως έγραψε και το Κίνημα ΔΗ.ΣΟ, «πως να καταλήξει κανείς σε σοβαρά συμπεράσματα για την πορεία της κρίσης, όταν τα πλήρη στοιχεία της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή, έγιναν γνωστά στα τέλη του 2010 – γιατί τότε μάθαμε ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν τελικά κάτι λιγότερο από 16% και όχι 12,6%, όπως νομίζαμε την άνοιξη του 2010 και πως, ότι μάθαμε την ακριβή έκταση της ύφεσης του 2009, το 2014;
Δυστυχώς ο Παυλόπουλος μετέχει συνειδητά στο παιχνίδι παραποίησης, πλαστογράφησης και συσκότισης δεδομένων του κυβερνητικού τσίρκου, που για να δικαιολογήσει τον δικό του αντιμνημονιακό λόγο, το δικό του μνημόνιο και τις δικές του εγκληματικές επιλογές, βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον Καραμανλή και τα τσιράκια του.
Μεγάλη σήψη, απίστευτη παρακμή.

No comments:

Post a Comment