Search This Blog

Sunday, July 24, 2016

Ένα ακόμα πετυχημένο φεστιβάλ της Κοινότητας MARKHAM…




Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η εκδήλωση – φεστιβάλ που οργανώθηκε το π. Σαββατοκύριακο, από την εκκλησία των αγίων Παντελεήμωνα, Άννης και Παρασκευής στο Μarkham, στα βόρεια του Τορόντο. Ο χώρος γεμάτος ασφυκτικά από τους επισκέπτες, οι ουρές για φαγητό, γλυκά και ποτά, ατελείωτες ενώ η μουσική και ο χορός ξεπέρασε τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Την διωργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Ελληνικού Σπιτιού κ. Γιάννης Φαναράς, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Peterborough  κ. Νίκος Αυλωνίτης και πολλοί άλλοι.
Ήταν και θα συνεχιστεί και το προσεχές ΠαπασκευοΣαββατοΚύριακο, μια καλή ευκαιρία για έξοδο από το σπίτι μιας και ο καιρός είναι ...σύμμαχος των διοργανωτών. Αξίζουν συγχαρητήρια  στο Δ.
Συμβούλιο και τους ακούραστους εθελοντές οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτόν για να πετύχουν και από οικονομικής πλευράς μια καλή μπίζνα για την Μητρόπολη και τον Σωτήριο αφού τόπος και ναός τους ανήκει ολόκληροτικά…
Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση… 




Την εκδήλωση τίμηαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Peterborough κ. Κίκος Αυλωνίτης, (στο μέσο δεξιά) με την αδελφή του και άλλα μέλη της οικογένείας του.

















No comments:

Post a Comment