Search This Blog

Sunday, July 31, 2016

Οι ξεβράκωτοι, άσχετοι, ανίκανοι και ανίδεοι στην εξουσία.

Σταύρος Στραβόλαιμος's photo. Έβρισαν, προπηλάκισαν, ξυλοκόπησαν, λοιδόρησαν, γιαούρτωσαν, διέσυραν, «αγανάκτησαν» μαζί με κάθε καρυδιάς ακροδεξιό καρύδι, συκοφάντησαν, υποσχέθηκαν και του πουλιού το γάλα, δίχασαν, είπαν ασύστολα ψέματα, λαΐκισαν, δημαγώγησαν, πούλησαν επανάσταση, προσχηματίστηκαν εθνικό νταηλίκι εναντίον των κακών δανειστών και ήρθαν ξεβράκωτοι, άσχετοι, ανίκανοι και ανίδεοι ιδεολογικά και πολιτικά στην εξουσία.
Ήταν φαίνεται απαραίτητο μετά τον αντιμνημονιακό Σαμαρά των Ζαππείων που μας είπε χωρίς ντροπή, το «ουδείς αναμάρτητος», να έρθει στην εξουσία και το τσίρκο της παρακμής και της αυταπάτης, που κοκορεύεται ότι είναι και
αριστερά, τρομάρα να του έρθει, για να αποκαλυφθεί βιωματικά στο λαό η αλήθεια.
Μια αλήθεια που κατακαίει πλέον τους υβριστές και συκοφάντες, όλη αυτή την λούμπεν απολίτικη και τυχοδιωκτική αληταρία, μια αλήθεια που γκρεμίζει τον Τσίπρα και το ασκέρι του, που ήρθαν κορδωτοί και τσαμπουκαλεμένοι να καθαρίσουν υποτίθεται την κόπρο του Αυγεία και μετατράπηκαν σε υπηρέτες σκληρών μνημονιακών πολιτικών που έριχναν στην πυρά για χρόνια μέχρι να πάρουν το γκουβέρνο.
Το αστείο είναι ότι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για την κολωτούμπα που έκαναν, υμνούν, όπως έκανε και ο Σαμαράς, το δικό τους μνημόνιο, ως το πλέον ήπιο, χρήσιμο και σωστό, που δεν το ήθελαν αλλά η ανάγκη τους έκανε να το υπογράψουν.
Ολοφάνερα και προκλητικά υποτιμούν για μια φορά ακόμα τη νοημοσύνη του λαού μας που πίστεψε τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα και τους εμπιστεύτηκε την εξουσία.
Όλα όμως εδώ πληρώνονται, στη ζωή τίποτα δεν μένει αναπάντητο, τώρα είναι η ώρα να πληρώσουν το τίμημα για τα αίσχη και τις αθλιότητες τους. Η αποκαθήλωση τους έχει ήδη αρχίσει και θα συνεχιστεί με γρήγορους ρυθμούς, ότι και να σκαρφιστούν. Το πικρό ποτήρι της συντριβής θα το πιουν κάτω κάτω. Στ. Σταυρ.

No comments:

Post a Comment