Search This Blog

Sunday, June 26, 2016

Λαοθάλασσα στο φεστιβάλ της Κυπριακής Κοινότητας…


Αριστερά ο Ύπατος Αρμοστής κ. Παύλος Ανασταδιάδης με τη σύζυγό του Μαρία, η κ. Τερέζα Νικολαΐδου, η κ. Μάρθα Χέντυ, ο κ. Αντώνης Αρτεμάκης και η κ. Μαίρη Φραγκεδάκη.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου ήταν το χαρακτηριστικό γνώρισμα του φετινού Φεστιβάλ της Κυπριακής Κοινότητας το οποίο άρχισε χθες το απόγευμα και τελειώνει σήμερα το βράδυ.
Κατάμεστος ο χώρος πίσω από το κτήριο της Κοινότητας, από ανθρώπους κάθε ηλικίας με εξέχουσα παρουσία των νέων του χορευτικού συγκροτήματος που παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία -καταχειροκροτούμενα- όλους τους χορούς της Κύπρου και όχι μόνο…
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ύπατος αρμοστής της Κύπρου στον Καναδά κ. Παύλος Αναστασιάδης και η σύζυγός του κ. Μαρία Αντωνοπούλου-Αναστασιάδου. Φυσικά δεν έλειψαν η δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Φραγκεδάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας
Αντώνης Αρτεμάκης, η κ. Τερέζα Νικολαΐδου εκ μέρους της Παμμακεδονικης και ο παπαφίλιππας ως εκπρόσωπος του Σωτηρίου. Ήταν ακόμα εκεί ο Γραμματέας της Κοινότητας Ερμής Ιορδάνους και ο ταμίας Νίκωνας Γεωργακόπουλος. Η υπεύθυνη της βραδιάς κ. Ρεβέκα Στασή παρουσίασε το πρόγραμμα, ενώ ο πρόεδρος κ. Χατζιγιάννης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε όσους παραυρέθηκαν, τιμώντας  για μια ακόμα φορά τις εκδηλώσεις της Κοινότητας.
Ο Ύπατος Αρμοστής κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τόνισε το ενδιαφέρον της κυπριακής Κυβέρνησης για τον απόδημο κυπριακό ελληνισμό κάτι που αποδεικνύεται και από την δική του παρουσία στην εκδήλωση τούτη.
Παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την γιορτή…














No comments:

Post a Comment