Search This Blog

Monday, June 27, 2016

Πανηγύρι Κυπριακής Κοινότητας – 2η ημέρα…


Συνεχίστηκε και χθες, δεύτερη μέρα, με επιτυχία το πανηγύρι της Κυπριακής Κοινότητας Τορόντο, παρ’ όλες τις προβλέψεις για κακές καιρικές συνθήκες. Παρόντες πολλοί ομογενείς, Ελληνοκύπριοι και Ελλαδίτες, οι οποίοι γεύτηκαν τους κυπριακούς μεζέδες, τους λουκουμάδες, την δροσερή μπύρα και φυσικά τους χορούς των παιδιών των χορευτικών. Μαζί με όλα αυτά απόλαυσαν για μια ακόμα φορά τους ήχους από 12 συγχρόνως καλλιτέχνες του μπουζουκιού, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία μας, με τον γνωστό μαέστρο τους Κεν Κακούλη.

Μεταξύ του πλήθους διακρίναμε τον πρόεδρο
του Ελληνικού Σπιτιού κ. Γιάννη Φαναρά με τη σύζυγό του Ξενούλα και τον πρόεδρο της εκκλησίας του Αγ. Παντελεήμονα κ. Γιάννη Λιαγκάκη με τη σύζυγό του Δώρα.

Αλλά για να μη σας κουράζουμε με λόγια, οι φωτογραφίες μας μπορούν να τα πουν καλλίτερα αφού η κάθε μια τους είναι σχεδόν χίλιες λέξεις, όπως πιστεύουν οι Κινέζοι…
Στο κέντρο της φωτογραφίας ο πρόεδρος του Ελλην ικου Σπιτιού Γιάννης Φαναράς, έχοντας δεξιά του τις κυρίες Εύα Κουρούς, Ειρήνη Κερογλίδου, Ξενούλα Φαναρά και Δέσποινα Γιαννοπούλου ενώ αριστερά του είναι ο κ. Νίκος Κουρούς και Θεόδ. Κερογλιδης.


Ο Άρχοντας κ. Γιάννης Λεγκάκης με την σύζυγό του Δώρα και την παρέα τους

Μια από τις ακούραστες εργάτριες του φεστιβάλ, η κ. Ανδρούλα Γαβριήλη με την κόρη της και το γαμπρό της Φανή και Νίκο Κονναρή με τα παιδιά τους Ανδρέα, Γαβριέλα και Σταύρο.








Τα χορευτικά της Κυπριακής Κοινότητας, ήταν το κάτι άλλο...



Ο κ. Κυριάκος Καράτσης με τον Κώστα Γιαννούλη και τον Βασ. Σκλάβο.













Για πρώτη φορά έπαιξαν συγχρόνως 12 βουζουκια, μαθητές του Κεν Κακουλή

No comments:

Post a Comment