Search This Blog

Sunday, July 12, 2015

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...



Επειδή το αμετανόητο κατεστημένο, η αδίστακτη και παρασιτική κλεπτοκρατία φοβάται ότι ο Παπανδρέου μπορεί να επανέλθει, δικαιωμένος στη συνείδηση του λαού που βλέπει ότι έπραξε το σωστό σε ώρες δύσκολες για τη χώρα, έβαλαν ξανά μπροστά με δόλιο τρόπο τη μηχανή της απαξίωσης και παραγκώνισης του.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις δημοσκοπήσεις που κάνουν σπρώχνουν στην επιφάνεια διαφόρους ιδιόρρυθμους τύπους τον Γκλέτσο και τον Λεβέντη, προκειμένου να ανακόψουν ένα ενδεχόμενο κύμα στήριξης προς το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Χωρίς να εκπροσωπούν τα πρόσωπα αυτά απολύτως τίποτα, χωρίς να αποτελούν δημιουργήματα πραγματικών κοινωνικών αναγκών, οι δημοσκοπήσεις τους πάνε δυνατά, τους προωθούν, τους ενισχύουν. Μέχρι και 4.50% εκτόξευσαν τον κατά τα αλλά συμπαθή Λεβέντη, έναν άνθρωπο που τον καλούν από την Ανίτα μέχρι τον Μπογδάνο για να του πουν πόσο καλά τα έλεγε τόσα χρόνια.
Κανείς όμως κανείς δεν καλεί τον Παπανδρέου να τον ρωτήσει τι ακριβώς τράβηξε το 2010 για να μην χρεοκοπήσει η χώρα, κανείς δεν έχει την διάθεση να δώσει βήμα στον άνθρωπο που δικαιώνεται καθημερινά για τις επιλογές του.
Η Συνωμοσία είναι προφανής, η μεθοδεύσεις επίσης. Ο λαός δεν πρέπει να στρέψει το βλέμμα του ξανά σε εκείνον που στάθηκε στο πλευρό του, χωρίς ποτέ να σκεφτεί το προσωπικό η κομματικό συμφέρον.
Στην προσπάθεια τους λοιπόν, βγάζουν στη βιτρίνα της δημοσιότητας ότι εύκαιρο, εύκολο, ακίνδυνο και ανώδυνο υπάρχει. Αρκεί να μην είναι ο Παπανδρέου.

No comments:

Post a Comment