Search This Blog

Sunday, October 11, 2015

Ομογενής φοιτήτρια στο Western University, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Πέθανε λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο, από τα τραύματά της η Αντρέα Χρηστίδης. 

Η κηδεία της την Τετάρτη, από τον Αγ. Δημήτριο  


Η Andrea Χρηστίδης, 18 ετών, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο το βράδυ της π. Τετάρτης, ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο επί της Lambton Dr. στην πανεπιστημιούπολη στο London On.
Πέθανε από τα τραύματά της, την Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε ένας υπάλληλος του νοσοκομείου.

Η πρωτοετής φοιτήτρια Ανδρέα Χρηστίδης, κόρη του Χρήστου και της Γεωργίας, περπατούσε στο πεζοδρόμιο της Lambton Dr. κοντά στοTalbot College την Τετάρτη και ώρα 23:35, όταν το αυτοκίνητο  κινούμενο προς τα βόρεια ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και την χτύπησε, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.


Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η σύγκρουση έριξε την άτυχη κοπέλα, σχεδόν 10 μέτρα στους εσωτερικούς χώρους κοντά στο γήπεδο του τένις. Παρευρισκόμενοι έτρεξαν προς την τραυματισμένη γυναίκα μέχρι να φθάσει το νοσοκομειακό  και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση.

Με ελληνική καταγωγή και κατοικία το Scarborough, η Αντρέα  σπούδαζε ιατρικές επιστήμες και ζούσε στο Medway-Sydenham Hall, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του ατυχήματος.

"Αυτή είναι μια φοβερή τραγωδία και ο θάνατος της Ανδρέα με θλίβει βαθύτατα," δήλωσε ο πρόεδρος του πανεπιστημίου Amit Τσάκμα, σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε το Σάββατο.

"Ξέρω ότι μιλώ για όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα, όταν λέω ότι η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένεια και τους φίλους της σε αυτή την πιο δύσκολη στιγμή."

Jared DeJong, 24, of London was initially charged with dangerous driving causing bodily harm, impaired driving causing bodily harm and having more than 80 mg of alcohol in his blood while driving. He appeared in court Thursday and was released on $1,500 bail on conditions including a driving ban and ban on alcohol.

Ο Jared DeJong, 24 ετών, κάτοικος της περιοχής, είχε κατηγορηθεί αρχικά για επικίνδυνη οδήγηση πρόκληση σωματικής βλάβης, μειωμένη ικανότητα οδήγησης προκαλώντας σωματικές βλάβες και έχοντας περισσότερα από 80 mg αλκοόλης στο αίμα του κατά την οδήγηση. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση $ 1.500, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης οδήγησης και απαγόρευση του αλκοόλ.

Έχει 15 χρόνια από την τελευταία φορά που ένας πεζός σκοτώθηκε στην πανεπιστημιούπολη Western, όταν στις 9 Σεπτέμβρη 2000, πρωτοετής φοιτητής Μισέλ Λέσλι Outerbridge, 18, σκοτώθηκε αφού χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο σε Western Road, ακριβώς νότια του Sarnia Road.
Η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη 4-9 στο Heritage Funeral Home, 50 Overlea Blvd. ενώ η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη από τον Ι. Ν. του Αγ. Δημητρίου

No comments:

Post a Comment