Search This Blog

Monday, August 31, 2015

Η ρωσική διείσδυση και ο πόλεμος φθοράς στον Γιώργο Παπανδρέου




Η έκπληξη αυτών των εκλογών δε θα είναι ο Λεβέντης αλλά ο ΓΑΠ.

Ο Παπανδρέου που κάποιοι τον θεωρούν ξοφλημένο αλλά δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη. Ειδικά σε μια χώρα που οι εκλογές θα γίνονται σχεδόν κάθε χρόνο.

Ο Παπανδρέου είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να επανέλθει στην πρωθυπουργία-κάποιοι ήδη στοιχηματίζουν για την μεγάλη επιστροφή του ΓΑΠ, ο οποίος τελικά είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις και να αντιετωπίσει την ντόπια διαπλοκή, η οποία κατάπιε τον Τσίπρα και την παρέα του και μάλιστα με ρωσικό δάχτυλο.

Η ρωσική διείσδυση στην Ελλάδα είναι αυτή που στην πραγματικότητα έστειλε τον Παπανδρέου (επειδή κάποιοι φρόντισαν να του κολλήσουν την ρετσινιά «αμερικανάκι») στο περιθώριο μέσα από μια παρακρατική προπαγάνδα για τα περίφημα CDS και όχι μόνο.

Η ρωσική προπαγάνδα έστησε το μύθο της απόπειρας δολοφονίας του Καραμανλή και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εκλογή Τσίπρα ο οποίος συναντήθηκε τουλάχιστο 3 φορές με τον Πούτιν και καμμία με τον Ομπάμα.

Σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα στην οποία οι ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων μηντιακών ομίλων υπήρξαν πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών το παιγνίδι των κατασκόπων δεν σταματάει ποτέ.

Σήμερα το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών βρίσκεται στο 2,5% μια ανάσα πριν την είσοδό του στη Βουλή. Η πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που θεωρούμε φυσιολογικό να έχουμε στη βουλή πολιτικούς ηγέτες τον Θεοδωράκη, την Γεννηματά, τον Μιχαλολιάκο, τον Τσίπρα, τον Μειμαράκη και όχι τον Παπανδρέου.

No comments:

Post a Comment