Search This Blog

Tuesday, July 28, 2015

ΓΙΑ ΠΟΣΟ, AKOMA, ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι βέβαιο ότι αυτή η εφιαλτική περίοδος με τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα στην πρωθυπουργία πολύ σύντομα θα γίνει... παρελθόν.
Δεν μπορώ να εξηγήσω με τα γνωστά δεδομένα τη συμπεριφορά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού που σιωπά κατ' εξακολούθηση σχετικά με όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στη χώρα μας: Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκης, Λαφαζάνης και λοιποί επαναστάτες της κακιάς ώρας.
Το έχω ξαναγράψει ότι μερικές φορές αυτά που βιώνουμε παραπέμπουν στον Όργουελ. Ο ίδιος ο Τσίπρας και τα στελέχη του προσπαθούν σε καθημερινή βάση να μας πείσουν ότι τα ψέματά τους είναι η μοναδική αλήθεια. Κι ακόμη, με στεναχωρεί το γεγονός ότι όσοι ψηφοφόροι στηρίζουν αυτό το αριστεροδεξιό συνονθύλευμα αδυνατούν (ακόμη) να καταλάβουν τα μικροκομματικά παιχνίδια τους.
Δεν πιστεύω ότι και ο ίδιος ο Τσίπρας έχει αφήσει τα όνειρά του για έξοδο από την ευρωζώνη και την Ευρώπη. Οι περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του είναι έπεα πτερόεντα.
Επιμένω ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει επιτέλους να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι σ' αυτή την ανέντιμη τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του πρωθυπουργού. Μπορεί κανείς να δεχτεί σαν σοβαρές τις αιτιάσεις του ότι δήθεν αναστάτωσε την Ευρώπη για το... καλό της;;; Ότι κατάφερε [άκουσον...] να διασπάσει τον γαλλο-γερμανικό άξονα;;;;
Πραγματικά η "πολιτική" τακτική του Τσίπρα είναι για τα μπάζα. Δεν πατάει στο έδαφος. Ονειροβατεί και στις αιθεροβασίες του αυτές θέλει να παρασύρει και τη χώρα, αλλά δυστυχώς δεν βλέπει ότι ο ελληνικός λαός υποφέρει... 
Ελπίζω και εύχομαι αυτός οι λαός να καταλάβει σύντομα τα σχέδια του Τσίπρα και του κόμματός του.

No comments:

Post a Comment