Search This Blog

Monday, June 15, 2015

Ο αυτοεξευτελισμός, αποκλειστικό δικαίωμα του καθενός.!..

Στην τελευταία έκδοση του "Ελ. Τύπου" και στη στήλη "Τηλεσκόπιο" διαβάσαμε τη λιτή μεν, αλλά μεστή νοημάτων, απάντηση του κ. Κώστα Κρανιά στον ομογενή επιστολογράφο κ. Γ. Παπαδάκη, πρόεδρο του συλλόγου Θεσσαλονικέων και αντιπροέδρου του, -έστω και ανύπαρκτου-, ..."εθνικού κογκρέσου". Ο ίδιος κύριος κατέχει επίσης την Γ.Γραμματεία καθώς και την θέση του υπεύθυνου Δημ. Σχέσεων. Και για να μην τον ..υποτιμήσουμε όμως κι' έχουμε φασαρίες, ο ίδιος αυτός ομογενής κατέχει και 2-3 θέσεις στο εκτελεστικό του "επαρχιακού κογκρέσου" και της ομοσπονδίας... Διαβάστε, λοιπόν, την απάντηση του κ. Κρανιά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για έναν ...ηΓΕΤΗ του ελληνισμού.

Απάντηση στο γράμμα του Γ. Παπαδάκη.

Διαβάζοντας προσεχτικά το γράμμα του κ. Γ. Παπαδάκη καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να σπαταλά κανείς φαιά ουσία σε ένα άτομο που με τα γραφόμενά του κυριολεκτικά αυτοεξευτελίζεται.
Ο αυτοεξευτελισμός είναι αποκλειστικό δικαίωμα του καθ’ ενός!
Υπενθυμίζω όμως προς πάσα κατεύθυνση ότι θα προστατεύσω την υπόληψη και κυρίως την ελληνικότητά μου με όλα τα ένδικα μέσα που μου παρέχει ο νόμος.
Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τοπικό (εβδομαδιαίο) τύπο, τον ηλεκτρονικό τύπο (blogs) εκτός από την εφημερίδα “Hellas News” του Θανάση Κουρτέση, για την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπό μου και την καταγραφή της αλήθειας.
Κ.Κ.

Θάπρεπε να προσθέσουμε κάτι; Μπα, ΔΕΝ νομίζουμε...

3 comments:

  1. Επειδη ο Κρανιας,επεσε πανω στην περιπτωση με τον εν λογω κυριο,μην περιμενει να τον λιβανισουμε κιολας..τον κρανια.Δεν ξεχναμε την αθλια προπαγανδα του τοσα χρονια με το κεντρο του ελληνισμου,που εκανε πλατες στο μενεγασκο.τωρα μας το παιζει και αντικειμενικη ενημερωση..ας γελασουμε..χα χα

    ReplyDelete
  2. Τρία πουλάκια κάθονταν...
    Βρε παλιοτενεκέ, ή καλύτερα, βρε ...χάχα, το θέμα μας είναι τα πιστεύω και οι απόψεις του κ. Κρανιά, επί γενικών ή ειδικών θεμάτων, (όπως έχει κάθε δικαίωμα ο καθένας μας), ή η αλητεία του επιστολογράφου να τον αποκαλέσει ανθέλληνα; Αϊ στα διαλα ρε ΒΛΑΞ...

    ReplyDelete
  3. Ο κ. Κρανιάς έχει απόλυτο δίκαιο, ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοεξευτελίζεται, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να εξευτελίζει τους Οργανισμούς που υπηρετεί.
    Καλά θα κάνει ο αυτοεξευτελισμένος να παραιτηθεί, τουλάχιστον από το Σύλλογο Θεσσαλονικέων ο οποίος είναι ένας ζωντανός Οργανισμός. Ας παραμείνει στους ανύπαρκτους οργανισμούς, ποσώς μας ενδιαφέρει και αν παραμείνει εκεί.

    ReplyDelete