Search This Blog

Tuesday, June 9, 2015

Τα φιλαράκια τα καλά, στην...

Έκθεση για την Αρχαία Ελλάδα: Οι Έλληνες – Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο.


Τα τρία ...φιλαράκια,(αριστερά), Σωτήριος, Μενεγάκης, Αγγελόπουλος και ο, κρατών τις δέουσες αποστάσεις, 
νέος πρέσβης κ.Μαρκαντονάτος (δεξιά). Ελπίζουμε και
 ευχόμαστε να συνεχίσει στη σοβαρότητά του, Αμήν...

Δεν χάνουν ευκαιρία που να μη συναντηθούν και πάνω απ' όλα να φωτογραφηθούν, αγκαλίτσα σχεδόν, τα πουλάκια μου... 
Άσχετα αν δεν κέρδισαν τη συντονισμένη μάχη τους να αλώσουν την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο και να την κάνουν κτήμα της Μητρόπολης όπως πολύ το ήθελε και το θέλει ακόμα, ο μεγάλος
της δολαροδοξίας Βεζίρης. Όσοι, βέβαια, διαβάζετε Αντίποδα, είστε αρκετά καλά ενημερωμένοι για το κόλπο τους να υπερχρεώσει ο πρόεδρος Μενεγάκης την Κοινότητα, ώστε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς την Τράπεζα, να την κατασχέσει και να τη ...φάει κυριολεκτικά ο Σωτήριος πληρώνοντας 15 σέντς το δολάριο, με αντάλλαγμα, στον πρόεδρο της δεκαΑΙΤΙΑΣ, την ...εξ' ουρανού τοποθέτησή του ως υποψήφιου των Συντηρητικών. (Για το λόγο αυτό, μάλιστα, άλλαξε και παράταξη, αφού μέχρι τότε ανήκε στο κόμμα των Φιλελευθέρων, η ηγεσία των οποίων δεν υπέκυψε στις παράλογες απαιτήσεις του μητροπολίτη.).!!!
Το ...θεόπνευστο, λοιπόν, αυτό διαβολικό σχέδιό τους, πέτυχε σε όλα του εκτός του ότι δεν έλαβαν υπόψιν τους το "παλιοτόμαρο" που ανέλαβε την προεδρεία και ο οποίος δεν ήθελε να παραδώσει τα κλειδιά  στο Σωτήριο, με αποτέλεσμα να παραμείνει ακόμα ο οργανισμός αδούλωτος, αφού και ο Αρτεμάκης ακολούθησε την ίδια πολιτική..! Έτσι ο Μενεγάκης έγινε βουλευτής αλλά ο Σωτήριος τρέχει ακόμα σαν την αλεπού πίσω από το κριάρι, μπας και πέσουν.!
Δεν ήθελα να επαναλάβω όλα τα παραπάνω, αφού σας είναι γνωστά, εξ' άλλου, αλλά να, με προκαλούν τα παλιόπαιδα με τις φωτογραφίσεις τους και τις αναρτήσεις τους στην "Ο. Π." και τη "Ρομφαία", για να δείξουν στην παγκόσμια ορθόδοξη κοινότητα ότι είναι κάποιοι, λες και δεν γνωρίζει ο λαός τις εις βάρος του ..πουστιές τους.!
Για τον εκ δεξιών του βουλευτή δεν θέλω να γράψω κάτι αφού πριν από λίγο καιρό αναφέρθηκα στο πρεσβευτικό έργο του στον Καναδά, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να τρέχει να υπηρετεί και εξυπηρετεί τον μητροπολίτη και την ..."Ακαδημία" του ενός ή κανενός ανά έτος φοιτητή. Στα αριστερά του Σωτήριου είναι ο νέος πρέσβης ο κ. Μαρκαντωνάτος ο οποίος έχει δείξει μέχρι τώρα τουλάχιστον ότι γνωρίζει σωστά το ρόλο του, ενώ η σεμνότητά του προδίδεται ακόμα και από τη φωτογραφεία. Ας ευχηθούμε να είναι έτσι και στο μέλλον... 

1 comment:

  1. Κι αν ειναι ετσι για δεν πετανε τον οξω τον επιδοξο,και να φερουν εναν απ τ'αλλα Πατριαρχια;Λεω εγω τωρα..

    ReplyDelete