Search This Blog

Monday, June 8, 2015

Δελτίο Τύπου



Νέα μεγάλη δωρεά της Παμμακεδονικής Ένωσης Οντάριο στο

McMaster Children’s Hospital Hamilton


Σε μια ακόμη μεγάλη πράξη ανθρωπιάς προχώρησε το Σάββατο, 27 Μαΐου 2015, η Παμμακεδονική Ένωση Οντάριο, για δεύτερη κατά σειρά χρονιά, στο McMaster Children’s Hospital Hamilton, με μία σημαντική δωρεά των $5,000.00 δολαρίων. Η δωρεά έγινε σε συνεργασία με την Παμμακεδονική Ένωση, Παράρτημα Χάμιλτον.

Πρόκειται για μία προσφορά με συνοδό τον εξοπλισμό που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο Παίδων του Χάμιλτον.

Με αφορμή την παραλαβή της δωρεάς η κα. Jennifer Laughton, Vice President Development, του Νοσοκομείου δήλωσε:

«Εκφράζουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες και τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για ακόμη μια φορά απέναντι στην Παμμακεδονική Ένωση Οντάριο και στην Παμμακεδονική του Χάμιλτον. Η έμπρακτη αγάπη σας και η συνεχή σας αρωγή και στήριξη προς το Νοσοκομείο Παίδων, είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά. Η δεύτερη δωρεά επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον των Οργανώσεών σας, για την αναβάθμιση του McMaster Children’s Hospital Hamilton και τη δυνατότητά του να παρέχει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας. Με αυτή την ξεχωριστή πράξη σας, θα βοηθήσετε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του έργου του Νοσοκομείου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Οντάριο και Χάμιλτον και ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Οντάριο κ. Δημήτρης Κάρας εξήγησε ότι η δωρεά είναι επικυρωμένη από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιο, θα είναι δε τιμή μας, τόνισε, να είμεθα σε θέση να βοηθούμε τέτοιου είδους ευαγή ιδρύματα και στο μέλλον.

Η πράξη αυτή, έβαλε το όνομα της Παμμακεδονικής Ένωσης Οντάριο στον πίνακα των

Gold Sponsors του Νοσοκομείου.



Στην παράδοση της δωρεάς παρευρέθηκαν από την πλευρά της Παμμακεδονικής Ένωσης Οντάριο, o Πρόεδρος κ. Δημήτριος Κάρας, η σύζυγός του κα. Πέγκυ Κάρα, η Α΄ Αντιπρόεδρος κα. Τερέζα Νικολαΐδου, ο κ. Βασίλης Αρχιτεκτονίδης Πρόεδρος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Οργάνωσης.

Από την Παμμακεδονική Ένωση Χάμιλτον, παρευρέθησαν οι κύριοι, Αλέξανδρος Μουριόπουλος,
Παντελής Θεοδωρόπουλος, Κοραής Πάπας, Νικόλαος Ζαχαρίδης, ο Πρόεδρος Τέλης Δαμιανόπουλος και Μάρκος Σερβίνης.


Από τη Γραμματεία της Οργάνωσης

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

No comments:

Post a Comment