Search This Blog

Monday, May 4, 2015

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Λάβαμε και "ευχαρίστως" δημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη μας (προφανώς), αφού δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, μιας και χθες ήταν η μέρα της "ελευθεροτυπίας"... Όσοι δεν αντιληφθείτε το νόημα του "άρθρου", δεν πειράζει. Δεν είστε οι μόνοι, κι' εμείς στην ίδια με σας κατηγορία ανήκομεν 

Αγαπητέ αντίποδα, δώσε θάρρος του χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι! Επειδή με καλόμαθες με κάποιες καταχωρίσεις κάποιων σχολίων μου θα σε παρακαλούσα να μου δημοσιεύσεις και το ακόλουθο, αν μπορείς και αν είναι δυνατό, με τις εκ των προτέρων ευχαριστίες μου.

ΌΤΑΝ ένας άνθρωπος δεν σέβεται τον εαυτό του, και δηλώνει ότι έφερε από την πατρίδα τραγουδιστή με ορχήστρα για το
μνημόσυνο του πατέρα του, γενόμενος, φυσικά, ρεζίλι των σκυλιών -συγνώμη- των καναδικών ΜΜΕ και όλης της καναδικής κοινωνίας, όταν ένας άλλος άνθρωπος, "παραιτείται" από το αξίωμα του δημάρχου για να γίνει κλητήρας, -ΌΧΙ- του βουλευτή εννοούσα, για να γίνει δημοτικός σύμβουλος, επικαλούμενος  προσωπικούς, ή δεν ξέρω τι άλλους, λόγους, όταν ένας άλλος άνθρωπος έχει το ...θάρρος να απονείμει τιμητική πλακέτα σε Έλληνα καλλιτέχνη, (όπως εσύ έγραψες κάποτε) εκ μέρους της καναδικής κυβέρνησης, στης οποίας το κόμμα δεν υπήρξε ποτέ βουλευτής ή έστω μέλος του, όταν ένας άλλος, τώρα, άνθρωπος, οι μόνες σχέσεις του με ΜΜΕ είναι ένας γυρολόγος-εκδότης της πλάκας (με τον ...επιστημονικό περίγυρό του) οι οποίοι τον κουμαντάρουν, ρεζιλεύοντας τον ουσιαστικά και κυριολεκτικά, όταν, τέλος,  ένας εκλεγμένος ..ηγέτης, παίρνει θέση κατά ανήμπορων κατοίκων-δημοτών της πόλεως που υπηρετεί, βοηθώντας έμμεσα συντεχνίες που τον βοήθησαν οικονομικά στην προεκλογική του καμπάνια, πόση καθαρή σχέσει μπορεί να έχει μαζί του ο πρόεδρος των "σαρικάδων-εκδοτών" της περιοχής που τελευταία έγιναν κολλητοί  και που θέλω να πιστεύω ότι ο πρόεδρος είναι σοβαρότερος;;; 

2 comments:

  1. Βάλτε και καμιά τελεία (.) στο κείμενο βρε παιδιά μήπως και καταλάβουμε τι θέλετε να μας πείτε... και πέραν τούτου, οι πολιτικοί γενικώς και οι ατάλαντοι μη προσοντούχοι ειδικώς, δεν εντρέπονται για τις όποιες πράξεις τους γιαυτό και τις κάνουν και μάλιστα τις επαναλαμβάνουν.... Αντε να χαθούν τα κοπρόσκυλα!

    ReplyDelete
  2. Γιατί δε δημοσιεύετε και την ή τις απαντήσεις του κ. Καρύγιαννη σε όσα του γράφετε; Δεν νομίζω να μην σας απαντάει αυτός που είναι συνήθως λαλίστατος. Εκτός και αν απαξιώνει να ασχοληθεί μαζί σας και πολύ καλά κάνει!

    ReplyDelete