Search This Blog

Wednesday, May 6, 2015

Air Canada


 Καθημερινή σύνδεση Αθήνας - Τορόντο


Καθημερινές απευθείας πτήσεις από την Ελλάδα προς τον Καναδά και αντίστροφα, ξεκίνησε η AIR CANADA rouge.
Η καναδική εταιρεία, καθ΄ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, θα συνδέει κάθε μέρα την Αθήνα με το Τορόντο και το Μόντρεαλ.

Η AIR CANADA είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Καναδά και μία από τις 20 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, αφού εκτός των άλλων παρέχει ανταποκρίσεις για περίπου 50 πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και για τις περιοχές της Καραϊβικής, του Μεξικού και της Νοτίου Αμερικής.

Σημειώνεται, ότι πέρυσι η καναδική εταιρεία κατέκτησε για πέμπτη συνεχή χρονιά τον τίτλο της «καλύτερης αεροπορικής εταιρείας» στη Βόρειο Αμερική, ενώ έχει χαρακτηρισθεί εταιρεία «τεσσάρων αστέρων» από την SKYTRAX. Ειδικά για τους Ελληνες ταξιδιώτες η AIR CANADA rouge, ανακοίνωσε ότι θα τους παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της στον αέρα και το έδαφος, σε προνομιακές τιμές.

Να πούμε επίσης ότι φέτος η καναδική εταιρεία έχει να αντιμετωπίσει έναν νέο ανταγωνιστή στις ίδιες γραμμές, που είναι η Skygreece, οι πτήσεις της οποίας αρχίζουν την μεταπροσεχή εβδομάδα, στις 17 Μαΐου και ίσως γιαυτό προσφέρει τις υπηρεσίες της, στους Έλληνες ταξιδιώτες, σε προνομιακές τιμές... Αυτά για τώρα.

No comments:

Post a Comment