Search This Blog

Monday, April 20, 2015

Εκλογές στην Παμμακεδονική

Μια ακόμη θητεία στον πρόεδρο Δημ. Καρά και όλη την ομάδα του.! 

Η ..."αντιπολίτευση" κέρδισε την έδρα του αποσυρθέντος υποψήφιου Θεόδ. Κερογλίδη, δια του κ. Τρ. Τσάτσου

Ο ...νεόκοπος υποψήφιος πρόεδρος έλαβε μόνο 66 ψήφους, αντί των 666 που περίμενε, και δεν εξελέγη, καθώς λένε οι πληροφορίες μας.!!!


Σε μια ανάπαυλα των εκλογών και με τη σιγουριά της εκλογής τους, η Τερέζα Νικολαίδου, ο Γιάννης Αντωνόπουλος και ο Τζιμ Γαϊτάνης για ένα μεζέ στο MEGAS με τον ιδιοκτήτη του Νίκο Κωστή (όρθιος)
Την επανεκλογή του στη διοίκηση της κραταιάς Παμμακεδονικής Ένωσης Οντάριο, πέτυχε ο πρώην και νυν πρόεδρος κ. Δημ. Καράς και ολόκληρη η ομάδα των συνυποψηφίων του, κατά την χτεσινή διενέργεια των, ανά διετία, εκλογών
της οργάνωσης. Η ...αντίπαλη ομάδα κατάφερε να κερδίσει μόλις τον έναν από τους τρεις ψηφοφόρους, με αποτέλεσμα να εκπροσωπείται στο Δ. Συμβούλιο με μια θέση την οποία κατέλαβε ο κ. Τρύφωνας Τσάτσος.

Έτσι, για μια ακόμα φορά η καλή δουλειά του κ. Καρά και της ομάδας του, επιβραβεύτηκε από τα μέλη της Παμμακεδονικής η οποία είναι μια από τις λίγες ζωντανές οργανώσεις που έχουν μείνει στην παροικία μας, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.!
Και τώρα η σειρά των εκλεγμένων, όπως μούρχονται στο ...μυαλό:

Δημ. Καράς, πρόεδρος, Τερέζα Νικολαΐδου, Ελένη Βρετάνου, Φωτεινή Τσόλκας, Γιάννης Τσάτσος, Δημ. Γαϊτάνης, Γιάννης Πύργος, Τρίφωνας Τσάτσος, Γιάννης Αντωνόπουλος, Δημ. Μεδίτσκος, Βασ. Αρχιτεκτονίδης και Αλέκος Μουριόπουλος. 

Τα αξιώματα θα μοιράσουν μεταξύ τους οι εκλεγμένοι, σε ειδική συνεδρίαση, ενώ το ίδιο βράδυ επανεξέλεξαν τον κ. Καρά ως πρόεδρο του συμβουλίου τους.
Κατά τη διάρκεια των εκλογών υπήρξαν και κάποιες "γελοιότητες", θα λέγαμε, τόσο από την Εφορευτική όσο και από κάποιους, μη εκλεγέντες, γραφικούς τύπους, με τους οποίους ίσως ασχοληθούμε κάποια άλλη φορά, αν και δεν αξίζει τον κόπο.!

2 comments:

  1. Sygaritiria ston Kyrio Karra kai to symfoulio tou.Autoi oi andropoi ehoun doulepsi poli sklira gia tin organosi kai einai euharisto pou tha synihisoun to ergo tous.

    ReplyDelete
  2. Εγω προσωπικά πιστεύω ότι ο παπαδάκης δεν έχασε τις εκλογές αυτές αλλά απλώς δεν τις κέρδισε. Και δεν εκλέχτηκε διότι οι σύλλογοι-ψηφοφόροι της Παμμακεδονικής είναι οι ίδιοι που τον ψήφισαν και τον έκλεξαν τόσο στο εθνικό Κογκρέσο όσο και στην ομοσπονδία του οντάριο. Για να μην τον φορτώσουν επομένως, με περισσότερα καθήκοντα -μιας και κατέχει και την προεδρεία των θεσσαλονικέων- τον απάλλαξαν από την προεδρεία ή έστω από τη θέση ταμία της παμμακεδονικής.Έτσι τουλάχιστον εγω νομίζω........

    ReplyDelete